Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A megfázás már nem betegség...

A megfázás már nem betegség csak a covid ?

Figyelt kérdés

Na szóval egy kis városban élek és fél hívtam az orvosom hogy időpontot kérjek (mert miszály) .

El mondtam hogy hőemelkedésem van és fáj a torkom és lázam is volt folyik az orrom és az arcom és a szemem fáj.(szerintem be van gyulladva az arcuregem) Ki jött az ÁNTSZ tesztelni negatív lett. Csináltak egy másikat aminek hétfőn jön az eredménye addig ne mennyek sehova csak vigyem le a papírt a házi orvosnak. Le vittem. Se fájdalom csilapitó,se egy gyulladás gátló, se semmi a torkomra. Ajánlott egy C vitamint és ennyi. Mi van már ez nem betegség csak a Covid ??!!!

És azt hozzá teszem hogy egy egyedülálló gyerekes anya vagyok és még ismerőseim sincsen ék itt aki hozná a gyereknek egy csomag pelenkát de nem mehetek sehová hétfőig.

2022. febr. 10. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Ha gyorsteszt negatív, attól lehetsz meg covidos
2022. febr. 10. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is ilyen ugyanilyen tuneteim voltak, aztán csak később lett pozitív a teszt. Torokkaparással kezdődött, aztán ráment az arc meg homloküregemre.
2022. febr. 10. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolom nem tanyan laksz, tehat legalabb 1-2 szomszedod van. Kerd meg oket, hogy vasaroljanak be neked, illetve kajat, pelenkat ugye rendelni is lehet.
2022. febr. 10. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Az arcüreggyulladásra azonnal antibiotikum szükséges,nem játék.
2022. febr. 10. 15:11
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 én ezzel tisztában is vagyok de nem hajlandó az orvos meg vizsgálni. Félek hogy a kisfiam elkapja
2022. febr. 10. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Cserélj orvost!
2022. febr. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!