Egy háziorvos mennyi pénzt kap ha receptre felír egy gyógyszert?
Oké, akkor nem kap konkrétan a felírásért egyesével, de ha adnak neked mittomén 200 ezer értékben vagy ajándékot vagy pénzt, akkor voltaképpen nem mondhatjuk hogy azért kapta hogy felírja?
Szőrszálhasogatás... Szerintem aki akarta értette mit akarok mondani.
Hatos voltam.
"Oké, akkor nem kap konkrétan a felírásért egyesével, de ha adnak neked mittomén 200 ezer értékben vagy ajándékot vagy pénzt, akkor voltaképpen nem mondhatjuk hogy azért kapta hogy felírja?"
Nem, hiszen ebből az következne hogy felírja a gyógyszert, ha kell, ha nem. Azért kapta a pénzt, hogy ha egy bizonyos betegséggel jön hozza valaki, akkor neki ne X-et írja fel, hanem Y-t. De külön a felírásért (amire a kérdés vonatkozott) miért kapna pénzt? Ennek semmi realitása, se értelme nem lenne.
Nem, továbbra sem egyről beszélünk.
Nem ír fel brahira gyógyszert ha nem kell. De ha kell, akkor X gyártó gyógyszerét fogja választani, akitől kapott ezt meg azt, nem y gyártóét, akitől nem.
"Nem, továbbra sem egyről beszélünk.
Nem ír fel brahira gyógyszert ha nem kell. De ha kell, akkor X gyártó gyógyszerét fogja választani, akitől kapott ezt meg azt, nem y gyártóét, akitől nem."
Ez így viszont nem releváns a kérdés szempontjából.
"De, az, korábbi válaszomban kifejtettem miért."
Az lett cáfolva a 10-es, 12-es kommentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!