Belföldi nyaralás alatt kiderült, hogy van egy állapotom, amire jó lenne mielőbb gyógyszert kiváltanom. Egy itteni háziorvos fel tudja írni receptre, hogy kiváltsam anélkül, hogy hozzá átjelentkeztem volna, a lakhelyemen lévő körzeti orvosomtól?
Elutaztunk vonattal, lakhelyünktől 400 km-re belföldre nyaralni 2 hétre.
A nyaralás 2. napján megtudtam magamról, hogy belső élősködőm van (bélféreg), ugyanis megtaláltam többes számú, élő bizonyítékát a WC-ben. Ahhoz, hogy plusz vizsgálatra már ne legyen szükség a féreghajtó gyógyszer felírásához, videóra vettem. Nem jó ezzel a tudattal élni nyaralás alatt(elrontja), de megszakítani sem akarjuk a nyaralást, hogy hazautazzunk. És nem mellesleg egészségügyileg sem jó várni, ha ez olyan fajta, ami hajlamos vándorolni a test más szerveibe (tüdő, máj, szív, szem, stb.)
Emiatt tettem fel a kérdésemet és azért, hogy más is tudja majd, hogy mit tudna tenni egy hasonló helyzetben.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Felhívod a lakóhely szerinti háziorvosod, akihez jársz, ő e-receptként elteszi felhőbe, te pedig az ország bármelyik gyógyszertárában ki tudod váltani.
Problem solved.
Első, köszi a villám gyors választ! Holnap megpróbálkozom ezzel. Remélem elég lesz a háziorvosomnak indoklás képpen, hogy nyaralok és a recept kiíráshoz bizonyíték képpen pedig a videó.
Meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!