Gyermek orvostól felnőtt háziorvoshoz átjelentkezés, mit csináljak?
Szabad háziorvos választás van, tehát oda mész ahova akarsz.
Én pl a lányomat már 5 évesen ahhoz a dokihoz hordtam (szerencsére csak ritkán) akihez én is járok, bár ott abban a faluban minden anyuka oda hordta, pedig nem gyerekorvos, mégis ovisok is hozzá jártak. Elköltöztünk januárban, orvost nem váltottunk, nem is szándékozunk, a lányom azóta már 11 éves, és bár kocsikázhatok oda-vissza 40 km-t, nem váltunk.
Ahhoz az orvoshoz menj, akiben megbízol.
Folyt.köv.
Én olyan orvoshoz semmi szín alatt nem járnék ahova a családtagjaim is járnak. Igaz, szüleim már nem élnek, de nagymamám, nagynéném, unokatestvéreim, öcsém igen, mégis mindannyiónknak más az orvosa. Érdekes, gyerekem apjának x vàrosban van, lányomnak és nekem y faluban, páromnak z faluban ahol exével élt. Párom anyjának a közeli vàrosban, tehát mondhatom azt minden túlzás nélkül, hogy a családtagoknak egészen a közeli rokonokig bezárólag mindenki máshoz jár. Kvázi Heves megyében sok ponton "megjelenünk" a családból, rokonságból.
De mondom, ezt neked kell eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!