Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 18 éven alul is meglátogathato...

18 éven alul is meglátogathatok egy boncolást?

Figyelt kérdés

Nem biztos hogy jó kategória.

Nagyon érdeklődök a dolog után,és úgyérzem bírom is az ilyet.Megnéztem már egy videót és számtalan képet is. Sima négyosztályos gimibe járok,nem hiszem hogy óra keretében elmennénk ilyen helyre viszont a szüleimnek vagy egy-két orvos ismerőse. De csak 16 vagyok...beengednének egy ilyenre? Lelkileg is kibírnám,nem vagyok egy érzelgős típus.

16/L

2010. szept. 10. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem.

nekem nővérem volt nemrég boncoláson,ő már majdnem végzős a Raul Wallenbergben.

2010. szept. 10. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
18 éven felül SE látogatható. Az egy másik dolog, hogy téged ismerős bevisz, az nyilván nem függ az életkortól ígyis-úgyis szabálytalan.
2010. szept. 10. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
első voltam és igen,külsős nem mehet semmilyen körülmények között.
2010. szept. 10. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:

én 20 éves voltam kb mikor voltam egy boncoláson, anyám által aki a kórházban dolgozott

el lehet intézni sztem

2010. szept. 10. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez elvileg tilos, de egy ismerősömet is bevitték egy boncolásra (a szülei orvosok) és ő is 16 körül volt.
2010. szept. 10. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Én voltam (17/L), a sote hívott meg gimnazista diákokat különböző előadásokra egy tehetséggondozó programon belül, és én a boncolást választottam.
2010. szept. 10. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet. Minket még biosz fakton sem vittek el, mert nem lehetett...

De ha van orvos ismerősöd, vagy vki olyan, aki a kórházban dolgozik, akkor elintézhető.

2010. szept. 10. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Amennyiben van orvosi egyetemen dolgozó/tanító ismerősöd, megkérdezheted, elintézheti neked, amennyiben lehetséges.

Engem egy ott tanuló haverom vitt be, előtte megbeszélte a gyakorlatvezetőjével. Szigorú szabályok vannak, amiket be kell tartani.

2011. ápr. 14. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!