18 éven alul is meglátogathatok egy boncolást?
Nem biztos hogy jó kategória.
Nagyon érdeklődök a dolog után,és úgyérzem bírom is az ilyet.Megnéztem már egy videót és számtalan képet is. Sima négyosztályos gimibe járok,nem hiszem hogy óra keretében elmennénk ilyen helyre viszont a szüleimnek vagy egy-két orvos ismerőse. De csak 16 vagyok...beengednének egy ilyenre? Lelkileg is kibírnám,nem vagyok egy érzelgős típus.
16/L
szerintem nem.
nekem nővérem volt nemrég boncoláson,ő már majdnem végzős a Raul Wallenbergben.
én 20 éves voltam kb mikor voltam egy boncoláson, anyám által aki a kórházban dolgozott
el lehet intézni sztem
Nem lehet. Minket még biosz fakton sem vittek el, mert nem lehetett...
De ha van orvos ismerősöd, vagy vki olyan, aki a kórházban dolgozik, akkor elintézhető.
Amennyiben van orvosi egyetemen dolgozó/tanító ismerősöd, megkérdezheted, elintézheti neked, amennyiben lehetséges.
Engem egy ott tanuló haverom vitt be, előtte megbeszélte a gyakorlatvezetőjével. Szigorú szabályok vannak, amiket be kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!