Egyik barátnőmről kiderült hogy covidos, ma csinált gyorstesztet, az pozitív lett neki. Tegnap találkoztunk, mi a teendő?
Tegnap találkoztunk, ma írta hogy este rosszul lett, a gyorstesztje pozitív.
Nekem nekem nincs, nem érzem hogy rosszul lennek, oltásom is van 2. A háziorvost gondoltam felhívom, hogy mi a teendő de csak holnap rendel.
7000 ft-ot őszintén megmondom nincs kedvem kiadni lehet feleslegesen.
Egy másik barátommal elv találkoznék a hétvégén, óram is lenne holnap.
Nem tudom mi a protokoll ilyenkor. Írjak az embereknek akikkel találkoznék, hogy figyi ez van? Azt se tudom, hogy így órára mehetek-e. Lehet még a teszt se mutatná ki.
Megmondom őszintén most nem tudom mit tegyek. Mi ilyenkor a korrekt "eljárás"?
Szóval akkor jól gondolom, hogy pl.: az órát is hasznosabb lenne kihagynom.? (Egyetem msc, nem vagyunk olyan sokan de ja).
Nem vagyok amúgy ilyen covid parás csak így érzem korrektnek.
Nálam barátnőm meg anyám lett koronás. Úgy éreztem helyénvalónak, hogy elmegyek én is tesztre, annak ellenére, hogy tünetmentes voltam.
Pozitív lett. Teljesen tünetmentes voltam végig, két oltásom van nekem is.
Szóval könnyen lehet, hogy te is elkaptad, attól még, hogy nincsenek tüneteid.
Tavaly én is voltam covidos de akkoriban folyton itthon ültem a seggemen.
Nem az a kérdés, hogy ha nekem tüneteim vannak, akkor mi legyen, ismerem a "protkollt".
Az a kérdés, hogy ha NINCSENEK tüneteim, de a barátnőm akivel tegnap találkoztam és neki a gyorsteszt pozitív, akkor most én mehetek/nem mehetek. Igazából mindegy h hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!