Mitől jön rám ilyen félelemérzés?
Figyelt kérdés
PL most este. Pár másodperc és elmúlik. talán 1 mp Ilyen fura érzés.
Ezelőtt sok egészségügyi bajom volt, lehet attól? Hogy pl sokat stresszeltem ezen? Vagy hipochonder vagyok? Vagy mi bajom van?
Nyilván ilyenkor az ember utána néz neten, pánikbetegséget dobott ki, ettől csak jobban stresszelek. Mit tegyek? Most pl nincs semmilyen érzésem. Csak így kb 1mp-re előjön de mire "felfigyelek" rá, elmúlik.
2022. jan. 31. 20:37
1/2 anonim válasza:
Mindfulness ((érzékszervek használatával fókuszelterelés, pl nevezz meg 5 dolgot, amit látsz, nevezz meg 3 dolgot körülötted, ami fehér, milyen hangokat hallasz, milyen szagokat érzel), relaxáció (lásd youtube) a házimódszerek, profibb módszer pedig a pszichológus, aki fel tudja mérni a szorongásod mértékét is.
2/2 anonim válasza:
Szorongás, nekem is ez szokott lenni,csak nekem több órán át tart,és általában napokig.Kegyetlenül rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!