Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kétszer oltottak! Ti beadatját...

Kétszer oltottak! Ti beadatjátok a harmadikat?

Figyelt kérdés
Nekem hó végén lejár a hat hónap, de nem tudom beadassam e a harmadikat.

2022. jan. 14. 17:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Kivételek vannak.
2022. jan. 14. 18:19
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Semmiképp sem. Amióta beoltottak minden nyavajám van. Egy csomó betegségem előjött, a menstruációm össze-vissza jön meg. Azóta négyszer voltam megfázva/influenzás/covidos, az oltatlan férjem meg egyszer sem kapta el.
2022. jan. 14. 18:31
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem!
2022. jan. 14. 19:15
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is gyakrabban fáj a fejem azóta.
2022. jan. 14. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
89%

Az első kettőt is meg bántam, hogy hagytam magamat rá beszélni.

Azóta különböző mellékhatások jönnek elő.

Mellkasi fájdalom szív tájékán, fejfájás, és ízűletti problémák, fáradékonyság....

A vakcina be adása előtt, semmi bajom nem volt!

Egyre több embert ismerek meg személyesen, akiknek hasonló mellékhatásai vannak, a nagy részük a pfizert és az orosz vakcinát kapták meg.

SEMKINEK NEM AJÁNLOM, HOGY BE OLTASSA MAGÁT!!

2022. jan. 16. 11:17
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Tavaly tavasszal kaptam meg a két szputnyikot. (Ami igazából csak egy, mert a két részben adják, először az első dózist, aztán a másodikat.)

Bevallom, nekem csak a kártya kellett, hogy tudjak belföldön utazni, szállást foglalni, tudjak menni néha szórakozni.

Most az a helyzet, hogy érvénytelenné akarják tenni a kártyáját azoknak, akik nem veszik fel a harmadik oltást.

Sajnos engedek a zsarolásnak és holnap felveszek egy Pfizert harmadiknak és azzal be is fejeztem! Többet már egészen biztos, hogy nem fogok felvenni! Azért mindennek van határa...

Mellékhatásokról annyit, hogy én is a fejfájást említeném, pedig azelőtt nem voltam fejfájós. Kis túlzással, de soha nem fájt a fejem.. Az oltások után meg pár naponta-hetente van egy kis enyhe fejfájásom időjárástól és napszaktól függetlenül.

24/F

2022. jan. 17. 17:35
 17/21 A kérdező kommentje:
16-os! És így is felveszed, hogy tudod hogy vannak mellékhatásai? És ha jobban fog fájni a fejed, vagy migrénes leszel?
2022. jan. 17. 21:29
 18/21 anonim ***** válasza:
33%
#16: Fel fogod te venni a huszadikat is, mert hagyod magad zsarolni.
2022. jan. 18. 11:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 2-szer lettem oltva Pfizerrel. Direkt 6hónap után csináltattam antigén tesztet, ahol 447 BAU/ml jött ki, ami maga az egészségügyi világszervezet besorolása alapján egy magas érték.

Minden évben kétszer oltatni szerintem hülyeség ha nem vagy veszélyeztetett.

És nem hiszem, hogy ha be is hoznak szabályokat megint, hogy egyes intézményeket csak védettségi kártyával lehet látogatni, akkor mindenhol ellenőriznék azt, hogy éppen érvényes-e.

Csak a külföldre utazásnál lesz probléma, ott biztos hogy megkövetelik majd vagy PCR tesztet vagy friss oltást.

Ez a Covid jó az újságoknak, mert minden nap tudnak róla írni. Jó a gyógyszercégeknek, mert növeli a profitjukat. Jó a politikusoknak is, mert félelmet generálnak vele és így nagyobb hatalomhoz juthatnak, több mindent elnéznek nekik az emberek.

2022. jan. 18. 14:11
 20/21 anonim ***** válasza:

"és azzal be is fejeztem! Többet már egészen biztos, hogy nem fogok felvenni! Azért mindennek van határa..."

Sajnálom, hogy nem megy a szövegértés. Gyakorold egy kicsit, tornáztasd az agyad és menni fog. Addigis, mielőtt valamire válaszolnál, inkább olvasd át többször...

2022. jan. 18. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!