Kétszer oltottak! Ti beadatjátok a harmadikat?
Figyelt kérdés
Nekem hó végén lejár a hat hónap, de nem tudom beadassam e a harmadikat.2022. jan. 14. 17:30
2/21 anonim válasza:
Az orvosokat megfélemlítette a kormány.
3/21 anonim válasza:
Nem. Szakértői vélemények szerint sem szabad egyfolytában oltogatni, mert legyengíti az immunrendszert. És én tapasztalom is magamon 2 oltás után, hogy sokkal könnyebben fázok meg, mint ezelőtt.
4/21 anonim válasza:
Nekem a fejem fáj azóta többször.
6/21 anonim válasza:
Sokkal jobban öregszem mint oltás előtt.
7/21 anonim válasza:
Az óta fáj mindenem, előtte nem volt semmi bajom.
9/21 anonim válasza:
Nem, semmi értelmét nem látom, 24 éves egészséges fiatalként kb 0,00001 százalék esélyem van felfordulni ebben a csodában, ennyi erővel autóba se üljek, meg az utcára se menjek ki, az is veszélyes. Elég volt ebből a hisztériából, addig tart, amíg van vevő a 4.,5.,6392910. Pfizerekre, semmi másról nem szól már ez az egész, csak az extraprofit extraprofitjáról. Jelenleg egy szánalmas nátha ellen (omikron) akarják belenyomni a 4. és az 5. adagot az emberekbe🤣
Ja és egy kis érdekesség:
See how age and illnesses change the risk of dying from covid-19
10/21 anonim válasza:
Már egy hónapja meg volt. Semmilyen negatív mellékhatást nem érzékeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!