Mióta szedem a Lenkei vitamint, nem is a legdrágábbat, kb 5-6 hónapja dupla annyi hajam van és már nem is vékonyszáéu annyira. Ez jelentheti azt, hogy Doktor Gődény valószínüleg nem szedi?
Ez a vékonyodás akkor igaz, ha soha nem vágatod a hajad. Ha rendesen eljársz rendberakatni, akkor mindig "cserélődik".
Az ilyen hajserkentő csodaszer meg egyszerű cink. Ha összeveted az összes hajvitamint, mindegyikben a cink a lényeg. Vehet az ember Biovannét 5-6000-ért, meg DM-est ezervalamennyiért, ugyanazt tudja. Komolyan, össze kell vetni az összetevőket, tök ugyanaz, csak a márkanév más.
A Lenkei-félének nem tudom mennyi az ára, de garantált hogy ugyanannyit tud mint bármelyik másik, egészen biztos vagyok benne hogy van benne cink.
Igen igen és az oltás gyártói mennyire vastagodtak meg szerinted? :D
A vitamin legalább nem okoz szívizomgyulladást vagy trombózist vagy szívmegállást és még lehetne napestig sorolni és szintén hülyékből gazdagodnak a mai napig.Meg kell nézni mennyire nőtt a bevételük mióta tart a nagy mizéria és a rettegés a tetőfokára hág :D
Az nem baj ugyebár,az belefér XD
Eszetek elment vagy nem is volt nem tudni
Vitamint én is szedek mert attól nem fogom feldobni a bakancsot az tutti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!