Mély levegőt kell, hogy vegyek, kb fél vagy 1 percenként, akkor elegendő csak a levegő! Mitől lehet ez?
2-3 hete kezdődött... Naponta 1-2x úgy éreztem, mint ha a tüdőm belül viszketne, es mimt ha valami tompám kissé nyomná a mellkasomat... Ezért kicsit olyan nehéz levegőt venni, és sok esetben nem is elég, amit beszívok.
Aztan az elmúlt napokban már egész napos volt a tüdő viszketés es ez a fura légzés... Háziorvoshoz fordultam.
Megvizsgált, covid teszt, mellkas röntgen!
Lordestin gyógyszert kaptam, attól a viszketés fel nap alatt elmúlt, de ez a mély levegővétel kényszer vagy, hogy is írjam... Megmaradt.
34 éves vagyok, sportos, nincs túlsúly! Voltam házi orvosnál, meghallgatta a hátamat, mellkasomat, rendelleneset nem tapasztalt. Covid tesztek negatívak, tüdő / mellkas röntgen elöl + oldal felvétel negatív, véroxigen szint 97%...
Mégis azt érzem, kb mint ha nem lenne elegendő a levegő, amit normál légzésnél beszívok. Muszáj nagy és mély levegőt vennem kb percenként, hogy azt érezzem, elég amit beszívok!
Viszont ez az,,érzés" van, hogy el múlik több órára, fel napra, majd ujra elő jön...
Edzés, kardiozas közben nem vettem eszre, hogy a teljesítmény, állóképesség romlott volna...
Antihisztamint kaptam (Lordestin) a
Páran azt mondják, hogy ez idegi alapon is lehet... Stressz stb...
Mit gondoltok? Lehet idegi alapon?
Lejet csak allergia?
Nagyobb baj csak nincs, hiszen azt valami vizsgálat mutatná, nem de?!
Reflux nal égni kellene a gyomornak, vagy hasonló, nem de? Mert nekem semmi ilyen :/
Mint ha egy szoros ing vagy valami lenne rajtam, és szorítani kicsit össze... Es az alap lélegzet vétel nem elégséges... Nem tudom pontosabban leírni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!