Nyilvános wc-nél nem adott a vécés néni elegendő papírt, kiakadtam, mit gondoltok?
Sziasztok! Nem kis hazánkból származik e mai történés, külföldön nyaralok jelenleg.
Az történt, hogy a strandon el akartam menni vécére, hogy fogalmazzak, nagy dolog volt távozóban belőlem. Szokásos nagy sor a női wc előtt, kivártam a soromat, de volt ott egy wc-s néni aki adta a papírt a vécébe menőknek. Gondolom a lopások miatt nincs kihelyezve a fülkékben vagy nem tudom... Odaérek erre letép nekem 2 kis kockát, próbáltam neki diszkréten jelezni hogy nem lesz elegendő. Álltak mögöttem is persze... De nem érdekelte, intett hogy menjek. Elmagyaráztam neki angolul, hogy kakilnom kell, szeretném elkérni a gurigát, ha kijöttem visszaadom, de hajthatatlan volt. Végül sikerült meggyőznőm és kaptam egy fél gurigát, de ilyet még életembe nem láttam. Mögöttem jött be egy lány velem együtt, nevetett és mondta nekem hogy ez mégis mi...😂
Kifele kicsit kiosztottam a nénit, de persze csak finoman. Ez így mégis mi?
Strandon?
„Néni, tessék több papírt adni, különben a medence vizében fogom mosni a seggem. Kösz.”
kedvenc részem ez volt: intett hogy menjek
:DD
de áruld már el, mely ország ez?:D
én Bulgáriára tippelnék
Eltaláltad, Bulgária volt valóban. 😂
Nagyon nevetek, honnan jött a megérzés? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!