Ha nem kezelem a vese problémáimat, akkor meghalhatok? (Semmiféle kezelést nem fogadok el.)
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 22:10
31/37 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, bocsesz...
2022. jan. 12. 15:21
32/37 anonim válasza:
Akkor meg? Most kezded csak az életet, annyi időd és lehetőséged van, hogy az leképesztő. És még könnyen változtathatsz bármin, sokkal rugalmasabb vagy, mint egy 40-50 éves.
33/37 A kérdező kommentje:
Lelkiismeretfurdalásom van, nem akarok élni, nem tudom hogy lenne a jó ha mindent elmondok felvállalok... ilyenkor mi segít, rémes ember vagyok, gyáva, önző, tudatlan... mert 1 biztos így nem jó, így nem tudok tovább lenni rémálmaim vannak esténként.
2022. jan. 14. 11:28
34/37 anonim válasza:
Még mindig azt mondjuk, hogy pszichológus, ne főj már a saját levedben!
35/37 A kérdező kommentje:
és ha a pszichológus megpecsétel akkor? akkor megérdemlem tudom... de félek tőle attól hogy megítélnek még ha igazuk is van.
2022. jan. 14. 11:36
36/37 anonim válasza:
A pszichológus megpecsétel?:D Akkor az egy botrányosan rossz pszichológus:D Az a munkája, hogy a hozzád hasonlókon segítsen! Naponta 5-8 ilyen emberrel találkozik, és hidd el, van nálad bőven nehezebb esete is.
37/37 anonim válasza:
Megpecsétel??? Gondolod, hogy azért tartanak fenn egy segítő foglalkozást, azért képzik őket 5+ ... évig, hogy pecsételgessenek? Épp ellenkezőleg: a pszichológusi munka alapvetése az ítélkezésmentes elfogadás. Ott kezdődik. És a gyógyító hatás egyik alapja pont az, hogy átéled, hogy az összes különcségeddel és bonyolult háttereddel együtt el lehet téged fogadni és támogatóan melléd állni. Persze jó szakembert kell keresni, előfordul, hogy nem jön be az első, akkor néhány alkalom után keresni kell egy olyat, akivel megjön az összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!