Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha nem kezelem a vese problémá...

Ha nem kezelem a vese problémáimat, akkor meghalhatok? (Semmiféle kezelést nem fogadok el.)

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 22:10
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Ebben neked mi a jó?
2022. jan. 12. 00:23
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

És ebből te levezetted, hogy veseproblémád van? Ennyi alapján még sima deréktáji idegbecsípődés vagy egyéb fajta derékfájás is lehet.

És hogy érted, hogy nem bánnád ha rosszabodna? Ez úgy hangzik, mintha kimondottan vágynál rá, hogy rosszabb legyen.

2022. jan. 12. 00:28
 13/37 A kérdező kommentje:

Igen. Nem bánnám ha rosszabb lenne, azt se bánnám ha már holnap nem élnék..

Valószínű hogy vese probléma, mert sokszor érzem hogy kell pisilni, aztán kiderül hogy rosszul éreztem.

2022. jan. 12. 01:10
 14/37 anonim ***** válasza:

Annak a valószínűsége, hogy ez valami gyors lefolyású dolog, szerintem kicsi. Inkább valami olyasminek tűnik, ami olyan 30-40 éven belül meg fog ölni, úgy, hogyha most nincs kezelve, akkor 10 éven belül valami nagyon szigorú diétán leszel, hogy ne legyenek óriási fájdalmaid évtizedekig (de még így is fájni fog).

Amúgy nekem gyanús, hogy depressziós is vagy. Én elmennék orvoshoz és elmondanám, hogy mit érzek, hátha megelőzhető, hogy mondjuk leszázalékoljanak 10-15 éven belül.

2022. jan. 12. 05:55
 15/37 anonim ***** válasza:

Hát van egy rossz hírem, élni fogsz holnap is és holnapután is. De ha így folytatod, egyre szarabb életminőséged lesz és egyre ojbban fogod utálni.

Nem fogsz meghalni, pusztén kínok között élni.

Esetleg ne agonizálj itt és tegyél érte, hogy érdemesnek találd az életet. Most leginkább magaddal cseszel ki, szóval ha innentől kezdve bármi rosszat is látsz az életben, legyél tudatában, ogy te vagy az okozója azzal, hogy direkt elutasítod a jobb irányba történő változást.

De el is mehetsz pszichológushoz és elkezdhetsz tenni érte.

2022. jan. 12. 09:22
 16/37 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz. Az emberek azt mondják keveset beszélek.. igen de általában azért is mert egy beszélgetésnél akkor jutok szóhoz ha kérdeznek, és amúgy is mindenkinek baja van velem. Tehetek azért hogy rosszabb legyen, elég leülni. 1-2 órát a betonra, és biztos hogy beteg leszek, na akkor azt sem kezeltetem hanem hagyom az egészet a francba, még akkor is ha fáj vagy ha fulladozom.
2022. jan. 12. 10:33
 17/37 anonim ***** válasza:

Szép, hogy gyáva vagy élni, de meghalni is. Nem túl burkolt, hogy nem bánnád, ha meghalnál, de a felelősséget nem vállalod, hogy ez a te döntésed legyen.

Ha a saját életedről sem vagy hajlandó dönteni, hogy akkor most fel vagy le haladj, csak várod, hogy a történések döntsenek helyetted... hát.. ja, ezt gyávának hívják, nincs rá jobb szó.

2022. jan. 12. 10:48
 18/37 A kérdező kommentje:
17es igy is lehet mondani
2022. jan. 12. 10:58
 19/37 anonim ***** válasza:

Áldozatszerepben tartod magad. Így majd panaszkodhatsz az ismerősöknek, hogy "jaj, hát engem megvert az ég ezzel a betegséggel is, látod milyen rossz nekem?".

Csak hogy begyűjthess egy kis figyelmet a környezetedtől, amiért jól sajnálnak. De azon kívül, hogy ez a figyelem 3 percig tart és nem elégít ki semmilyen szükségletet, azt is eléred, hogy egy idő után egyáltalán nem fognak sajnálni.

Miért cisnálod ezt?

2022. jan. 12. 11:55
 20/37 A kérdező kommentje:

19es: Miért csinálom? Mert úgy érzem soha nem kellett volna megszületne, gyerekként kb 6 éves koromig folyamatosan beteg voltam, utána már ritkábban 1 évben 1x 2x, már gyerekként is éreztem hogy nem kell élnem!

Nem fogok nyihogni, mert nem fogom elmondani senkinek sem, ha rosszul leszek, nem fogom engedni hogy bármit beadjanak. Minden kezelést törődést elutasítok majd..

2022. jan. 12. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!