Erika Kovács kérdése:
16 éves lány vagyok 164 cm fogok még nőni? volt régebb hogy 10 eves koromtól nem. Nőttem semennyit csak 14 eves koromra 163 cm-re
Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 15:17
1/6 anonim válasza:
De ! Nőttél 1 cm-t :D Vagy lehet a hajad nőtt. Figyelj Era! A csajok igy szépek ilyen kis cm-el :P Csajaim ettol alacsonyabbak voltak. Örülj neki, hogy kis cukiság vagy.
:P
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem fogsz már nőni. Amúgy ez teljesen átlagos női magasság.
3/6 anonim válasza:
hát figyelj viszonyítás kérdése, frodóhoz a gyűrűk urából túl magas is vagy :D viccet félre téve szerintem ember válogatja kinek mi jön be, egyébként 21 éves koráig nő az ember, azt megint ember válogatja hogy mennyit, de szerintem 175cm még simán elérhető még ha csak évi 1-2 cm számolok is .
4/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok 170lenni vagy több
2022. jan. 10. 15:44
5/6 anonim válasza:
Nem valószínű, vagyon nagyon max 1 cm-t. De ez az átlagos női magasság amúgy, nem vagy túl pici, ha ez zavarna.
6/6 anonim válasza:
Ha évek óta nem nőttél és előtte is csak pár centit, akkor szinte kizárt. Sajnos vagy nem sajnos, de nem leszel magas, ellenben a 164 cm teljesen átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!