Milyen orvoshoz menjek ha közel 30 évesen úgy nézek ki mint egy ocsmány 16 éves kölyök?
Figyelt kérdés
Szóval milyen orvos foglalkozik nemi fejlődést érintő rendellenességekkel? Teljes mértékben férfiatlan vagyok, a fejem gusztustalanul ronda, úgy nézek ki mint valami nő, testalkatom vékony hiába edzek, a viselkedésem is elég fura: csendes, félénk vagyok továbbá a szexuális vágyam is nagyon alacsony.2021. szept. 9. 19:03
1/8 anonim válasza:
Vervetellel hormonszintet tudnak nezni endokrinologian.
2/8 anonim válasza:
Szerintem pszichológushoz kellene menned
3/8 anonim válasza:
Háziorvos. Ő majd elirányít minden fele, mert mi innen nem tudjuk, hogy tényleg egy fejletlen ember vagy, vagy csak pszichés bajok miatt túlzásba esel, és "csak" vékony alkatod van fiatalos arccal.
4/8 anonim válasza:
Gond lehet a tesztoszteron termeléssel, adjon a háziorvosod endokrinológiára beutalót!
5/8 A kérdező kommentje:
Kössz.
2021. szept. 9. 19:40
6/8 anonim válasza:
Tesztoszteron szint problémák. Amennyiben helytálló a leírás.
7/8 anonim válasza:
Amugy meg segiteni is lehet ezen. Gondolj arra, egy noi gorillat visszacsinalni torekeny nonek lehetetlen, eselyesebb, hogy ferfiasabb legyel a mostanihoz kepest. Plusz az onkeped is lehet rosszabb a valosagosnal.
8/8 anonim válasza:
Endokrinológust kell keresni, valami gond lehet a hormonháztartásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!