Sokan komolyan úgy gondolják, hogy akit az orvostudomány tart életben / anélkül rég meghalt volna, az nem érdemli meg az életet, mert úgyis túlnépesedés van?
Én már 1 éves koromban meghaltam volna és a zárójelentés alapján pont túl erős volt az immunrendszerem, mert lényegében autoimmun reakcióim voltak, ezt nyomták el szteroidokkal (prednisolon vagy mi) és kaptam némi antibiotikumot "felülfertőződésekre". Később is voltam kórházban hasonló bajjal és krónikus beteg is vagyok.
Megkaptam, hogy genetikai hulladék vagyok, kár, hogy élek és úgyis túlnépesedés van, jobb volt régen, amikor a gyengék meghaltak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1153586..
Például itt. A lepontozással is azt üzenik, hogy egyetértenek az illetővel, tehát haljak meg. 192. válasz környéke, ahogy everlight vagy ki hivatkozta.
És ezt a hozzáállást az elmúlt 1,5 évben gyakran tapasztalom itt IS, COVID és bármi más betegségek kapcsán is.
Szerintem is ha velük történne, ők sírnának a leghangosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!