Van itt olyan akiknek megváltozott az izzadságának a szaga a koronavírus után ?
Nekem igen, édeskés, almás szaga lett.
Neked mihez hasonlít?
Az izzadság szaga sok tényezőn múlik. Alkohol-folyadék bevitel, táplálkozás, stb. Viszont csak az első kettő változtattja meg drasztikusan, hogy már magunk sem bírjuk saját szagunk, mert idegen.
Azért tegyük hozzá, hogy megfelelő higiéniával ez kezelhető. Borotválkozás(Mindenhol is) és a többi.
Lehet, hogy én leszek az egyetlen aki a következőt válaszolja: Nem mernék mérget venni arra, hogy a COVID ténylegesen megváltoztatta az izzadtságod szagát. Nekem COVID-tól teljesen függetlenül 4 éve a szaglásromlásom kezdetén hirtelen dohossá vált a vizeletem szaga. Azóta vagy nem érzem vagy már fel sem tűnik, de azóta konstans megváltoztak számomra a szagok, főleg vág hiányos, vagy zavaró a többségük (hipozmia, kakozmia).
Ettől függetlenül én nem mindig ugyanolyan szagút izzadok, pl. másmilyet ha stresszes vagyok, másmilyet ha fizikai munka miatt izzadok meg, vagy van, hogy kutyára emlékeztető szagú leszek. :D
A lényeges az lehet, ha egy olyan jó orrú valaki (pl. a párod) érzi megváltozottnak az izzadtságod szagát, akinek sem COVID sem egyéb probléma nem érintette a szaglását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!