Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan akiknek megválto...

Van itt olyan akiknek megváltozott az izzadságának a szaga a koronavírus után ?

Figyelt kérdés

2022. jan. 8. 01:48
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Nekem igen, édeskés, almás szaga lett.

Neked mihez hasonlít?

2022. jan. 8. 02:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy nem a szaga változik, hanem a szaglásod?
2022. jan. 8. 03:32
 3/8 l0m3x ***** válasza:
63%

Az izzadság szaga sok tényezőn múlik. Alkohol-folyadék bevitel, táplálkozás, stb. Viszont csak az első kettő változtattja meg drasztikusan, hogy már magunk sem bírjuk saját szagunk, mert idegen.

Azért tegyük hozzá, hogy megfelelő higiéniával ez kezelhető. Borotválkozás(Mindenhol is) és a többi.

2022. jan. 8. 03:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is megváltozottés a férjemnek is De rájöttünk nem az izzadságunk szaga hanem a szaglásunk változott meg mert más dolgokat is fura szagúnak érzünk
2022. jan. 8. 10:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem a szaglásom változott, mert mindent ugyanúgy éreztem semmi különbség nem volt. És az izzadság is visszaállt pár hónap elteltével.
2022. jan. 8. 23:11
 6/8 l0m3x ***** válasza:
Nem igazán értem. A válaszom lepontozták, pedig eddig az a leginformatívabb.
2022. jan. 9. 03:41
 7/8 anonim ***** válasza:
6 os! Valóban informatív a válaszod, de nincs köze a covidhoz.Én átestem rajta és aki nem érezte még ezt az el sem tudja képzelni mire gondol a kérdező.Ezek a szagok amik előjönnek szőrnyűek és ezeket az idegszálak roncsolódása okozza ami a vírus miatt van. Nekem több mint egy éve nem állt vissza Akinél nem jön elő ezannak szerencséje van. Én nem pontoztalak le amúgy csak erre gondoltam hogy ez nem tetszett a többieknek a válaszodban.
2022. jan. 9. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én leszek az egyetlen aki a következőt válaszolja: Nem mernék mérget venni arra, hogy a COVID ténylegesen megváltoztatta az izzadtságod szagát. Nekem COVID-tól teljesen függetlenül 4 éve a szaglásromlásom kezdetén hirtelen dohossá vált a vizeletem szaga. Azóta vagy nem érzem vagy már fel sem tűnik, de azóta konstans megváltoztak számomra a szagok, főleg vág hiányos, vagy zavaró a többségük (hipozmia, kakozmia).

Ettől függetlenül én nem mindig ugyanolyan szagút izzadok, pl. másmilyet ha stresszes vagyok, másmilyet ha fizikai munka miatt izzadok meg, vagy van, hogy kutyára emlékeztető szagú leszek. :D

A lényeges az lehet, ha egy olyan jó orrú valaki (pl. a párod) érzi megváltozottnak az izzadtságod szagát, akinek sem COVID sem egyéb probléma nem érintette a szaglását.

2022. jan. 9. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!