Salvus vizen kívül valami más, amit naponta lehet inni?
Figyelt kérdés
Gyomorsav problémákkal küzdök már egy ideje. Nemrég fejeztem be a Salvus vizes kúrát ugye 6 hétig lehet inni. Nagyon bevált de ugye szünetet kell tartani. Más gyógyvízre lennék kíváncsi, hogy van -e olyan amit napi rendszerességgel lehetne inni akár hónapokig. Gyógyszert meg még nem nagyon akarnék enni rá ahhoz még fiatal vagyok.
29/N
2022. jan. 4. 14:55
1/6 anonim válasza:
Én Peridot vizet iszom, minden étkezés előtt 1 órával 1 pohárral, nekem ez bevált.
2/6 anonim válasza:
Miért nem szeretnél gyógyszert rá?
Nekem 15 éve van, most vizsgáltatom ki (hosszú történet), jelenleg diétán vagyok, ami nem hat, valószínűleg februárban gyomortükrözés, gyógyszerfelírás lesz.
Neked amúgy hatott a Salvus ezek szerint? Azt még lehet, hogy kipróbálom, bár hányingerem van az ízétől. :(
A diétát mennyire követed?
29N
3/6 A kérdező kommentje:
Igen nekem nagyon jó volt a Salvus. Amíg ittam szinte alig voltak problémáim. Előtte Rennit ettem néha jó volt de nem volt az igazi. Hasi ultrahangon voltam tavaly ősszel ott nem találtak semmit. A családban apukám meg a mamám ilyenek ők már évek ótagyógyszert szednek rá. A Salvus vizet hidegebb helyem kell tárolni és kicsit hidegen meginni úgy nem fog annyira kiérződni az a furcsa íze. Langyosan jobban kiérződik.
2022. jan. 4. 15:14
4/6 anonim válasza:
Köszi a hideg helyes ötletet. Én felmenőim között is sok a refluxos.
5/6 A kérdező kommentje:
Először én is úgy próbáltam inni, hogy nem tettem hidegre alig bírtam meginni ilyen halas íze van akkor. De ha legalább egy kicsit hideg akkor inkább a sóssága érződik. Idővel meg lehet szokni az ízét is. Nekem ahogy leért a gyomromba már 1 perc múlva vagy annyi se böfögtetett.
2022. jan. 4. 15:23
6/6 anonim válasza:
Én 4 hónapig szedtem a reflux gyógyszert, azután szép lassan abbahagytam, azóta iszom a Peridot vizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!