Bélflóra mennyi idő alatt regenerálódik?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha valakinek a patogén baktériumok elszaporodnak, és változtat az étkezésén, több rost stb stb. Mennyi idő alatt tudja magát rendbe tenni?
2 hét 1 hónap 1 év?
2022. jan. 4. 14:11
2/7 A kérdező kommentje:
Ugye azt hozza kell tenni, hogy nem szedek probiotikumot, csak prebiotikumot… mert azt olvastam több cikkben is, hogy ilyen esetekben nem sokat érnek.
2022. jan. 4. 14:49
3/7 Ypszilon1980 válasza:
Hát ez így annyira nem igaz. Nem sokat ér pl. kezelés alatt, csak utána, ha éppen jó fajtát szedsz. Natúr joghurt többet ér.
4/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy nem tud megtapadni a bél falon , úgy mintha természetes úton viszed be őket .
2022. jan. 4. 14:57
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Vissza tud, ha éppen pont eltalálod és olyan bélflórát viszel be, ami a tieddel megegyezik. Amúgy lutri és 90%-ban hatástalan, természetes úton sokkal jobb ennek a hatásfoka.
6/7 anonim válasza:
Nekem 5év alatt nagyjából sikerült. Elhagytam a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, feldolgozott, tartósított élelmiszereket, emellett nagy dózisú probiotikumokat és jól felszívódó ásványi anyagokat, vitaminokat szedtem. Joghurt azért nem játszik, mert az elején érdemes minden tejterméket kiiktatni.
7/7 A kérdező kommentje:
Neked milyen tüneteid voltak előtte , illetve honnan jöttél rá, hogy a bélflórád a ludas, ha megkerdezhetem ? :)
2022. jan. 4. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!