Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bélflóra mennyi idő alatt...

Bélflóra mennyi idő alatt regenerálódik?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ha valakinek a patogén baktériumok elszaporodnak, és változtat az étkezésén, több rost stb stb. Mennyi idő alatt tudja magát rendbe tenni?

2 hét 1 hónap 1 év?

2022. jan. 4. 14:11
 1/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Több hét vagy több hónap.
2022. jan. 4. 14:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Ugye azt hozza kell tenni, hogy nem szedek probiotikumot, csak prebiotikumot… mert azt olvastam több cikkben is, hogy ilyen esetekben nem sokat érnek.
2022. jan. 4. 14:49
 3/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát ez így annyira nem igaz. Nem sokat ér pl. kezelés alatt, csak utána, ha éppen jó fajtát szedsz. Natúr joghurt többet ér.
2022. jan. 4. 14:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy nem tud megtapadni a bél falon , úgy mintha természetes úton viszed be őket .
2022. jan. 4. 14:57
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
46%
Vissza tud, ha éppen pont eltalálod és olyan bélflórát viszel be, ami a tieddel megegyezik. Amúgy lutri és 90%-ban hatástalan, természetes úton sokkal jobb ennek a hatásfoka.
2022. jan. 4. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5év alatt nagyjából sikerült. Elhagytam a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, feldolgozott, tartósított élelmiszereket, emellett nagy dózisú probiotikumokat és jól felszívódó ásványi anyagokat, vitaminokat szedtem. Joghurt azért nem játszik, mert az elején érdemes minden tejterméket kiiktatni.
2022. jan. 4. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Neked milyen tüneteid voltak előtte , illetve honnan jöttél rá, hogy a bélflórád a ludas, ha megkerdezhetem ? :)
2022. jan. 4. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!