Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fel fogjátok venni a 3.oltást?...

Fel fogjátok venni a 3.oltást? Pfizerre milyen oltást javasoltok?

Figyelt kérdés
2 Pfizert kaptam, de harmadikként nem vennék már ugyanazt. Aki orvos vagy hozzáértő azok válaszát várom!

2022. jan. 4. 07:53
1 2
 1/16 hollófernyiges ***** válasza:
51%
Attól is függ, hogy milyen volt a reakciód az első kettőre és ha mértél ellenanyagszintet, az mekkora volt. Nekem is két Pfizerem volt, gyenge mellékhatással és nagyon jó ellenanyaggal, úgyhogy harmadszorra is azt kértem.
2022. jan. 4. 08:00
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Pfizert ajánlottak harmadiknak is. En azt is kértem volna, ha kérdezik. Kinai csodavizet hagyjuk, ruszki elfogyott, modernanak meg több a mellekhatasa 30 éves kor alatt.
2022. jan. 4. 08:15
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Én két AstraZeneca után kaptam a Pfizert, egy kis karfájdalmon és levertségen kívül nem volt reakcióm.
2022. jan. 4. 08:22
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
Már fel is vettem. MRns-oltások jó hatékonyságot mutatnak a mutánsok ellen is, mehet 3.-nak Pfizer. Nem mint ha annyira mellélőnél Astraval vagy Jansennel. Az ellenanyagszint méricskélése egyébként nem ad releváns információt oltás után, ez olyan tévhit, amiben egy időben én is hittem.
2022. jan. 4. 08:33
 5/16 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudom, mi a bajod a Pfizerrel. Amerikai-német, tehát full, teljesen nyugati, európai-amerikai fejlesztésű termék, egy világhírű cég áll mögötte, világraszóló skandallum, globális botrány lenne belőle, ha akár egyetlen ember életének elveszítését is bizonyíthatóan az oltóanyagra lehetne kenni, illetve fogni.

Ha semmiképp nem akarsz Pfizert, akkor Modernát ajánlanám, az minimális különbséggel ugyanaz. (Itt nyilván arról van szó, hogy két modern, lényegileg majdnem azonos nyugati technológiát alkalmazó világcég közötti vakcinaverseny van, de mindkettő tökéletes.)

A harmadik után minimális levertségem és karfájdalmam volt. Én 3 db Pfizert kaptam. A harmadikat lényegében azért vettem fel, mert óriási a koronahiszti, és mellé még itt Magyarországon az is társul, hogy nem lehet tudni, meddig vannak, meddig lesznek elérhetőek a nyugati vakcinák(a Pfizerre és a Modernára gondolok itt most csakis és kizárólag).

2022. jan. 4. 08:39
 6/16 anonim ***** válasza:
97%

"globális botrány lenne belőle, ha akár egyetlen ember életének elveszítését is bizonyíthatóan az oltóanyagra lehetne kenni, illetve fogni."

[link]

[link]

Hol a botrány????

2022. jan. 4. 08:44
 7/16 anonim ***** válasza:
61%

Vegyétek úgy hogy a videóban szereplő "madár" az immunrendszert, és a covid elleni védelmet jelképezi.

A sárga kis golyók pedig a vakcinát! És így nézzétek végig a videót https://www.youtube.com/watch?v=HUngLgGRJpo&t=142s

2022. jan. 4. 08:54
 8/16 anonim ***** válasza:
23%

Nem szabad harmadszora beoltatni Magad!!

Mert méreg van az inekcióban!!

Inkább enni kéne sok gyümölcsöt és zöldséget!!

2022. jan. 4. 08:55
 9/16 anonim ***** válasza:
31%
#7 Rosszul linkeltem, így a jó [link]
2022. jan. 4. 09:04
 10/16 anonim ***** válasza:
63%

Jó sok "orvos" és "hozzáértő" van itt.

Én tanultam biológiát emelt szinten, abban van immunológia is, de attól még nem fogok érteni is hozzá.

Kérdező! Szerintem inkább attól kérdezd meg aki beoltott. Ő meg fogja tudni mondani.

Nekem pl azt mondta várjak még a harmadikkal, pedig a másodiknál már letelt a 6 hónap.

2022. jan. 4. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!