Fel fogjátok venni a 3.oltást? Pfizerre milyen oltást javasoltok?
Nem tudom, mi a bajod a Pfizerrel. Amerikai-német, tehát full, teljesen nyugati, európai-amerikai fejlesztésű termék, egy világhírű cég áll mögötte, világraszóló skandallum, globális botrány lenne belőle, ha akár egyetlen ember életének elveszítését is bizonyíthatóan az oltóanyagra lehetne kenni, illetve fogni.
Ha semmiképp nem akarsz Pfizert, akkor Modernát ajánlanám, az minimális különbséggel ugyanaz. (Itt nyilván arról van szó, hogy két modern, lényegileg majdnem azonos nyugati technológiát alkalmazó világcég közötti vakcinaverseny van, de mindkettő tökéletes.)
A harmadik után minimális levertségem és karfájdalmam volt. Én 3 db Pfizert kaptam. A harmadikat lényegében azért vettem fel, mert óriási a koronahiszti, és mellé még itt Magyarországon az is társul, hogy nem lehet tudni, meddig vannak, meddig lesznek elérhetőek a nyugati vakcinák(a Pfizerre és a Modernára gondolok itt most csakis és kizárólag).
Vegyétek úgy hogy a videóban szereplő "madár" az immunrendszert, és a covid elleni védelmet jelképezi.
A sárga kis golyók pedig a vakcinát! És így nézzétek végig a videót https://www.youtube.com/watch?v=HUngLgGRJpo&t=142s
Nem szabad harmadszora beoltatni Magad!!
Mert méreg van az inekcióban!!
Inkább enni kéne sok gyümölcsöt és zöldséget!!
Jó sok "orvos" és "hozzáértő" van itt.
Én tanultam biológiát emelt szinten, abban van immunológia is, de attól még nem fogok érteni is hozzá.
Kérdező! Szerintem inkább attól kérdezd meg aki beoltott. Ő meg fogja tudni mondani.
Nekem pl azt mondta várjak még a harmadikkal, pedig a másodiknál már letelt a 6 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!