Fiúk!Ha valasztanotok kellene egy boxeralsó ès egy laza kènyelmes pizsomanadrág között melyiket választanátok alvashoz?
Figyelt kérdés
Nekem laza pizsomãm van de a lógándozàstol fel áll benne2021. dec. 27. 20:18
1/10 anonim 

válasza:

Hát az tényleg elég gáz lehet, ha az alig 12 centi pöckösködik 😂
2/10 anonim 

válasza:

"pizsoma" 😂😂😂
Értem én, hogy végre nőt a kukacod és ez most lenyűgöz, de azért írni megtanulhatnál, mert a 12 centi nem lesz elég ahhoz, hogy egy csajnak leessen az álla...
3/10 anonim 

válasza:

Laza és kényelmes pizsamanadrág.
4/10 anonim 

válasza:

2# Észre sem veszed de a másikat bántod xD Bezzeg ha ledagadtozna valaki.
Gondolom 22 elég hogy leessen az állad és akkor már írni sem kell tudni?
5/10 anonim 

válasza:

mi az a " lógándozàstol "? próbáljatok már magyar szavakat használni!
6/10 anonim 

válasza:

"lógándozàs"? Nem tudom, mit jelent. Nem árt, ha értelmes egy mondat.
7/10 anonim válasza:
Boxer, de nyáron meztelenül alszom.
18F
8/10 anonim válasza:
Pizsama nadrág, abból is selyem, kényelmes laza.
9/10 anonim 

válasza:

No de mi a probléma azzal, ha feláll? Szerintem jó dolog a merevedés. Vagy nem? Örülj neki!
10/10 anonim 

válasza:

20/F
Én laza lobogós bóxert hordok mindenhová a farkad majd meg szokja hogy sokmindenhez-ér és nem fog mindig állni mindenért, plusz az is segít ha meztelenül alszol, mint én. Ha meg áll..., ez a dolga, nyalogasd meg ha odáig le érsz aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!