Autóbalesetet szenvedtem, másnap elkezdett fájni a nyaki gerincem, lehet valami komoly?
Figyelt kérdés
50-el belerohantam egy elsőbbséget meg nem adó autóba, kiszáguldott elém kb 30 al kereszt utcából ahol neki volt macisajt. Minden légzsák kinyílt, az ő ajtaja teljesen behorpadt, csodálom, hogy tudott járni. Én azt hittem megúsztam teljesen, de másnap elkezdett nagyon fájni a nyakam, nyomásra is érzékeny. Mitévő legyek?2021. dec. 25. 17:45
1/9 anonim válasza:
menj be a kórházba... azt nem tudom miért nem a mentő vitt be azonnal.
Igen, lehet komoly baj is.
2/9 anonim válasza:
Nem rosszindulatból írom, de mindig elképedek, amikor ilyen súlyos eü kérdéseket emberek ide írnak ki, szakszerű választ várva unatkozó hülyegyerekektől, meg háziasszonyoktól. Még ha baleseti sebészek lennének itt, akkor sem tudnánk diagnózist mondani látatlanból. Mit tegyél? Menj be a kórházba!!!!!
4/9 anonim válasza:
2, és akkor képzeld el, hogy az itt szerzett tudással bejön a sürgire, és számon kér, mert mások nem azt mondták, amit mi.
5/9 anonim válasza:
Kérdező, ilyenkor miért nem evidens, hogy azonnal kórházba mész? Ilyen baleseteknél alap, hogy a mentő visz be, mivel könnyen lehet gerinc sérülés vagy belső vérzés is...
6/9 A kérdező kommentje:
Mert semmi nem fájt akkor, most meg már külföldön vagyok.
2021. dec. 25. 18:47
7/9 anonim válasza:
Csigolyasérülés lesz
Indulj traumatológiára!
9/9 A kérdező kommentje:
Utána olvastam angol szakirodalomban, ez az ostor csapás szindróma, pár nap alatt, max egy hónap után elmúlik. Nekem kb 2 napja teljesen elmúlt, autót egyébként a biztosító letotálkározta.
2021. dec. 29. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!