Gyereknek hogy csinálnak covid tesztet?
Ki kötelez titeket fizetős tesztre? Fizetősre nem mennék, nem dobnám ki a pénzt rá. Voltam én is az egyik nagy cég tesztpontján… Nem voltam elragadtatva, a sportversenyek miatti kötelező tesztjeimet jobban is csinálták és legalább mintát is vettek. A fizetős helyen éppen csak a számba ért a nő a pálcával egy nagy plexin keresztül. Egymás után mentünk be, ugyanaz a toll, a plexi összeköhögött fele és kicsi “szoba”. És orrból nem is vették, csak “garatból”. Ha teszt kell, inkább a háziorvostól kérjetek és OMSZ letesztel.
Jelenleg én is náluk tesztelek kirendelésen, negatív gyorsteszt után jön a PCR. Ha a szülő beleegyezik, akkor én rögtön PCR-hoz veszem le a mintát (mi is emberből vagyunk, nem akarunk nekik egy rossz esetleges rossz élményt) és mi csak orrból, garatból nem.
De többször szülő kérte a gyorstesztet is, nem tudta hogyan viseli a gyereke, de inkább kérte. Ezeknél is max 1-1 könnycsepp (néha én is elmorzsolok egyet az én tesztem alatt) volt esetek többségében, de mire végeztem is a teszttel el is felejtették
Most őszintén, min változtat a teszt eredménye?
Ha beteg lesz, nem mentek sehova, ennyi 🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!