Gyereknek hogy csinálnak covid tesztet?
Figyelt kérdés
Szóval az egyik gyerek osztálytársa covidos, és gondoltam, akkor az egész családot leteszteljük. Van két lányom, az egyik 8, a másik 4, meg van egy 5 éves fiam. A teszthely weboldala írja, hogy garat és orrgarat tesztet is csinálnak nekik. Hogy viselik az ennyi idős gyerekek?2021. dec. 25. 13:33
1/18 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy nem fog tettszeni nekik. Amikor anyumnak csináltak tesztet, feldugták az orrába azt a pálcát jó mélyen és le a torkán. Egy gyerek nemtudom, mennyire fogja tudni elviselni. Egyébként ha nincsenek tüneteitek ne fizessetek a tesztért, mert felesleges.
2/18 anonim válasza:
Nekem csinálták már kétszer, nem kellemes, de kibírható valahogy, de egy kisebb gyerek biztos visítófrászt kapna tőle.
3/18 A kérdező kommentje:
Normál választ kérek
2021. dec. 25. 14:03
4/18 anonim válasza:
Melyikünk válasza nem volt normális? Vagy mi volta probléma vele?
Orrba vagy garatba dugják és mind a kettő elég kellemetlen, pláne egy gyereknek.
5/18 anonim válasza:
Kórházi dolgozó vagyok, kb 14x teszeltek már le, a gyerekeim nem tenném ki ennek. Miben változtat ha lesz egy pozitív teszt? Ha félted a rokonságot, akkor ne menj sehova teszttől függetlenül. A teszt utáni másodpercben meg lehet fertőződni, így mire megjön az eredmény, az már lehet fals is.
6/18 A kérdező kommentje:
De nem érted. A 8 éves lányom kötelező leteszteljük, mivel kontakt.
2021. dec. 25. 14:20
7/18 anonim válasza:
Kivel kontakt? Én még kiskorú vagyok de mikor anya az volt engem nem kelett le tesztelni. Mondta a doki
8/18 A kérdező kommentje:
Nekünk azt mondták tesztelni kell, az osztálytársával kontakt
2021. dec. 25. 14:49
9/18 anonim válasza:
8 éves már nem kicsi, egy 2-3 éves még kapálózik a kezével, azt érdemes átkarolva lefogni. De egy 8 éves… Fél perc az egész, csak rendesen el kell neki mondani, hogy mi fog történni, egy vérvétel sokkal kellemetlenebb tud lenni.
10/18 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. dec. 25. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!