Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A rokonom 67 éves, és nemrég...

A rokonom 67 éves, és nemrég kórházba került. Nagyon súlyos tüdőrákja van, és már levegőt is alig tudott venni 2napja, enni és inni pedig egyáltalán nem tudott. Tegnap előtt még minket hívott, hogy rosszul van nagyon, nem tud enni és nem kap- (?)

Figyelt kérdés

-levegőt. mivel kedden került a kórházba, és szerdán kiderült hogy vírusos annak ellenére hogy itthon csináltunk 1 gyorstesztet és még a mentősök is csináltak neki. mind a kettő negatív lett.).

Ma a kórházban azt mondták hogy jobban van és eszik is.. ez szinte teljesen lehetetlen, mert tegnap előtt és tegnap még szinte haldoklott, és azt mondta hogy senki nem foglalkozik vele ott. Nagyon rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. szerintetek igaz, hogy jobban van, vagy csak azt mondják? Nem is tudunk beszélni vele, mert a telefonját nem tudja már felvenni és mondta hogy ne hívjuk, mert alig tud beszélni.

2021. dec. 24. 21:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
28%
18as... én az apoloknak közel 200ezer Ft ot fizettem ki, az osztályon levo orvosnak aki a kezelő orvosom volt többnyire meg 250ezer Ft ot kereken...ami egyébként rohadtra tilos lenne nekik elfogadni...mégis tudod hogy viselkedtek? Úgy ahogy max egy kutyával...se.... mikor haza jöttem rá pár napra megint ügyeletre kellett mennem,na és ott egy idős doki volt..egyedül ő volt normális, es kedves..INGYEN és ő foglalkozott a betegsegemmel... azóta eldontottem, h soha többet egy Ft se az ilyeneknek.....volt olyan is h a szoba társam meg ilyen ajándék kosarat akart behozatni erre bejott 2 nővér h mégis mit kepzel ő...és rá se néztek utána kb, mert azt mondták ők nem fogadják el... itt majd csak amit q 11es is irt,akkor erted majd meg,ha egy szeretted kerül be,és pont ki fog olyan embereket ott,akiknek a környéken nem kellene ,hogy legyen,nem h a kórházban!!
2021. dec. 25. 09:17
 22/23 anonim ***** válasza:
28%
Hiába próbáljátok megmagyarázni ezeknek az embereknek,hogy a kórházi dolgozók 90% egy Ft nem érne,emberileg se...ugyan azt fogják mondani,mert valszeg pont ápolók, engedjétek el,majd egyszer rajonnek. Ne is irjatok nekik vissza,felesleges pazarolni az időtöket erre
2021. dec. 25. 09:21
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Én 22 es pont az fogom tenni. Szóval pacsi mindenkinek .
2021. dec. 25. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!