Meloxan 15mg tabletta. Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Post Covid által okozott izom és ízületi gyulladásra írta fel az orvos. Szedte már valaki? Tapasztalatok? Mellékhatások?2021. dec. 18. 11:43
1/3 Ypszilon1980 válasza:
Engem is érdekelnek a tapasztalatok, most írták fel nekem csak nem post covid miatt. Egyelőre nem kezdtem el szedni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ypszilonq1980.Még én sem mertem el kezdeni szedni. Előbb próbálok információkat gyüjteni róla.
2021. dec. 18. 23:06
3/3 Scherer jancsi válasza:
5 db injekciót kaptam egy héten át erős fájdalomra. Megkaptam az elsőt,hazamentem,vártam,hogy odavág e. Nem vágott oda,sőt semmit sem éreztem,a fájdalmat sem 2 óra múlva. Aztán a következő napokon újra megkaptam,kifújta a fájdalmat,mintha sohasem lett volna. Féltem tőle én is nagyon,de semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!