Ki ismeri a Cardio NRJ nevű készítményt, és mi a tapasztalata vele kapcsolatban?
Bocs, de nem ez volt a kérdés! Próbálj meg légy szíves a kérdésre válaszolni.
Köszi
Nem akarok ünneprontó lenni, de az egészségedbe is kerülhet, ha ezt a készítményt megrendeled. Már nem egy weboldalt láttam, amik már szinte manipulálják az embereket, csakhogy megrendelje a készítményt. Már javából az 50% kedvezmény is gyanús (elárulom semmi kedvezmény nincs, ez is a csábítás egy formája). Javaslom, hogy hiteles oldalaknak higgyél. Az ilyeneket pedig jelenteni kell, mert emberek életét teszik tönkre. És már nem egy ilyenbe botlanak bele. A lent található komment szekció se tűnik nekem hitelesnek. A gyógyszer egy varázsütésre normalizálta a vérnyomást, ami 180 alá soha nem ment, hagyjuk már. A normális vérnyomás 120-130/80-90 általában. Hetek kellenek a megfelelő vérnyomás érték beállításához, ha ilyen súlyos az eset. Illetve ha valakinek ez a 200 közeli, vagy több érték a "megfelelő" (amiből mellesleg megjegyzem, hogy bármikor agyvérzés lehet), annak a 120-130-as szisztolés már kb. az ájulás felé viszi az embert.
El lehet gondolkodni ezeken. Tapasztalatot pedig nem tudok írni, és ne is várj tőle, mert nem szeretnék úgy élni, hogy rengeteg egészségügyi problémám van. De persze mindenki maga dönti el, hogy mit hisz el, mit rendel meg, mit fogyaszt. A válaszom vedd figyelmeztetésnek.
Ui. Az ismerőseim körében történt, hogy egy hasonló felépítésű oldalról fogyasztó szert rendelt (ez egy ilyen italba keverhető por volt), a figyelmeztetés ellenére is, aztán 1 évbe telt, míg helyrejött, mivel folyamatos hasmenése volt, amit a probiotikumos készítmény se tudott helyreállítani. Egész egyszerűen tönkre tette a bélflóráját.
Remélem tudtam segíteni, mivel ezzel ez volt a célom.
Most már én is ismerem...kb annyira lehuzta a vernyomasom hogy a rosszullet kerulget.. Bevizsgaltatom valahol mar ha tudom!!! SENKI NE SZEDJE EZT A MÉRGET!!!!
Tudtommal a termeszetes eredetu "gyogyszereknek" nincsenek mellekhatasai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!