Detonic vérnyomás csökkentővel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata?
Érdemes utánna nézni, én kb 2 órát nevettem rajta
Kérlek sorban nyisd meg az oldalakat amit ide be fogok tenni!
Eredeti cikk:
Nagyon jó, hogy a srác ilyen okos, erkölcsös.- és Magyar vér folyik benne!
Az állam részéről a készítmény kifejlesztését Dr. Ferencz Dénes [link] kép alapján talán hormonzavaros (aki egyébbként üzemorvos és kardiológus), a Magyar Kardiológusok Társaságának vezetője koordinálta. (sajnos az MKT oldalán nem szerepel) [link]
Ezt CSAK a Magyaroknak állami támogatással fejlesztették ki, nem akarta eladni a képletet /DÍCSÉRETES/. Cak 20-30 országban kapható (ott is mind állami támogatással, és csak MA van akció)
A szakértő véleményt mindenképp olvasd el majd értelmezd !!!
Pl- "a hypertonia fő ellensége - a D-vitamin." -írja ezt Kozma János [link]
PhD, az orvostudományok kandidátusa
vagy az orosz Szavinszkij Andrei Vitalevics:
de az is lehet, hogy Vadász Gzula -- igen Gzula
És a NORMALIFE-ot is pont így ajánlja:
Végezetül pedig a véleményeket érdemes elolvasni. Most adták ki a gyógyszert, de Katalin már 4 éve jól érzi magát.
Ki tudom egészíteni Jimmmy 123 listáját:
Amit nem értek, miért nincs semmilyen hivatalos cáfolat, pl. a Magyar Kardiológiai Társaság részéről? Netán valakik közülük is benne vannak a "buliban"?
Az utolsóként belinkelt cikkben a fotón megbilincselt személyre egy ukrajnában letartóztatott ipari kémről szóló cikket adott ki a képkereső. Igazán kiterjedt érdeklődési- és kapcsolatkörre vall...
H O A X
:DDD
Ugyan ezzel a névvel most ez tűnt fel a facebook-on:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!