Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy Magyarorsz...

Miért mondják, hogy Magyarországon van a legtöbb kövér ember Európában?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy nincsenek is annyira sokan, mint állítják. Az iskolában 1, 2 extrém eset van. Az osztályomban kettő, köztük én is. Ha így lenne, akkor nem minden 3. embernek kéne elhízottnak lennie?
2021. dec. 15. 23:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
63%

Odaírtam a 16-ban, hogy átlagmagasság. Az 1,75m.

És ne álltasd magad, az emberek 95%-a nem sportol vagy mozog eleget és a maradék 5%-ból is csak igen max a tizede olyat, amitől +10 kiló izom terem rajta. Úgyhogy hagyjuk már ezt a kiskaput, hogy itt aztán mindenki azért 100 kiló, mert boldog-boldogtalan szedi magára az izmot. Ja, hasban jó vállasak, az stimmel.

2021. dec. 17. 12:45
 22/25 anonim ***** válasza:
55%
21. Kezdj el sportolni, és majd utána megérted amiket írtál butaság... Az hogy emennyi kiló valaki, önmagában semmit nem számít. Nem tudom te milyen környezetben élsz, de nagyon sok ember sportol heti rendszerességgel.
2021. dec. 17. 18:46
 23/25 anonim ***** válasza:
21%

22-es

Én is sportolok, sorry.

Még egyszer mondom gyengébbek kedvéért, aki 75 kiló helyett 105, az te szerinted +30 kiló izommal rendelkezik. Ezt magad sem gondolod komolyan.

2021. dec. 17. 20:51
 24/25 anonim ***** válasza:
62%
Ezzel a sulyrasszistaval felesleges vitatkozni. Aki 175 cm-esen nem 75 kg, hanem több, az szerinte dagadek. Testosszetetelrol, testfelepitesrol, vastag csontozatrol sosem hallott. Vagy hogy az izomzatnak is van sulya. A szokásos öntudatos, sértődékeny, félművelt biodiszlet.
2021. dec. 18. 13:08
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

24-es

Képtelen vagy értelmezni, amit írok? Az emberek 99%, ha 25-ös BMI felett van, akkor az nem azért van, mert szuperizmos, vagy 2x nehezebb csontú, hanem igenis azért, mert telezabálja magát és/vagy nem mozog (eleget), ezért van rajta egy csomó fölös zsír és pont ez a dagadt definíciója. Te meg a maradék 1%-kal akarod ezt cáfolni. A tényekkel vitatkozol.

Az, hogy a környezetedben, meg lassan mindenkiében, te mindenhol 80-90-100 kilós férfiakat látsz, még nem azt jelenti, hogy az a normális.

2021. dec. 18. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!