Miért mondják, hogy Magyarországon van a legtöbb kövér
ember Európában?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy nincsenek is annyira sokan, mint állítják. Az iskolában 1, 2 extrém eset van. Az osztályomban kettő, köztük én is. Ha így lenne, akkor nem minden 3. embernek kéne elhízottnak lennie?
Jó, kinek mi. Én férfiként a férfiakon látom inkább, a nőkön még láom a szándékot. De végülis mindegy, a lényeg, hogy mind jó kövérek vagyunk:D
2021. dec. 16. 09:19
12/25 A kérdező kommentje:
Nálam a kövér ember 120 kg-nál kezdődik
2021. dec. 16. 15:18
13/25 anonim válasza:
#12 az már igencsak elhízott lehet, ha nem sulyemelo birkózó vagy nagyon magas. Ezért nem láthatod te kövérnek a társadalmat, mert más neked a normális.
En már pl 80 kilóval is kövér lennék.
2021. dec. 16. 15:46
14/25 anonim válasza:
12# Akkor a te értelmezéseddel van a probléma. Egy 70 kg-os ember is lehet kövér. Itt a testzsír százalék a mérvadó.
2021. dec. 16. 17:05
15/25 anonim válasza:
120 kgnál?:D
Ha valaki nem izmos, szerintem simán lehet a testtömegindexre támaszkodni. 25 felett tényleg már kövér az illető
120 kg még 2 méteresen is sok a jóból
2021. dec. 16. 17:06
16/25 anonim válasza:
12-es
Sejtettem. Nem az a kövér, akire már ujjal mutogatnak, hogy figyu ilyet nem látsz minden nap. A férfiak átlagmagasságát figyelembe véve már a 80 kiló is a vonal felett van, ugye tisztában vagy vele?
2021. dec. 16. 20:22
17/25 anonim válasza:
80 kiló... Mindenki legyen balett-táncos. Meg uvegcsontú...
2021. dec. 16. 20:54
18/25 anonim válasza:
17, én sajnos csak egyet tudok érteni 16ossal. 175 cm magas vagyok és 80 kg és.. hát pocakom van. Nem durva, de olyan 2-3 hónapos terhes pocak:DD
Meg csimpánzcsöcsöm
Szóval 80 kg alatt lenni nem balettáncosság, hanem az lenne az ideális.. Nekem speciel a 70-72 kg lenne a "versenysúly"
2021. dec. 16. 21:42
19/25 anonim válasza:
Igen, 80 kiló. Én elhiszem, hogy a 100 kilós mackóknak, akik a méretükkel (ejtsd: a nagy hasukkal) akarnak maguknak tekintélyt szerezni, ez "balett-táncos" kategória, de valójában efelett a 80 kiló felett minden egyes kiló indokolatlan így felesleges és mint sok téren láthatjuk: káros is. Természetesen nem is hatékony, a sportolók sincsenek efelett, csak legfeljebb olyan sportágakban, ahol eleve súlycsoportok vannak. Ahol futni, ugrani, intenzíven mozogni kell, a nagy súly mindig is hátrány volt.
2021. dec. 16. 21:43
20/25 anonim válasza:
19-es neked halvány fogalmad sincs miről beszélsz. Ember, nem a kiló számít hanem a testarányok! Nem mindegy hogy 165 vagy 190cm magas emberről van szó, milyen csontozattal rendelkezik, sportol nem sportol, mit sportol, férfi vagy nő stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!