Meddig akarják még ráerőltetni az emberekre az oltásokat szerintetek?
41-es igaz nem a 40-es vagyok... vagy: Mindenki azt mond amit mondanak neki... És mindenki azt hisz amit parancsolnak neki.
Az oltás fanatikusoknál legalábbis így van.
Vagy esetleg Mindenki azt mond amit mer... És mindenki azt hisz amit mondanak neki hogy higgyen.
Szerintem aki nem oltás-ellenes, az nem feltétlenül oltás-fanatikus.
Nem minden fekete és fehér, van aki hezitál és nem tudja eldönteni.
# 38
"És ha magánügy lenne, akkor azt mondanám, hogy mindenki döntse el maga, hogy mit akar."
Akkor mondd nyugodtan, mert ez mindenkinek a magánügye.
Én, ha tele kérdésekkel is, de májusban az oltást választottam, vállalva annak kockázatát, hogy :
-nem hatékony
-esetleg direktben beledöglöm
-esetleg olyan károsodást okoz, amibe hosszabb távon döglöm bele
Aki nem oltat, ő pedig annak a kockázatát vállalja, hogy HA egyáltalán találkozik a vírussal, akkor ESETLEG megbetegszik és ha nincs szerencséje, akkor ESETLEG túl sem éli. Felnőtt emberek vagyunk, önmagunkkal szemben vagyunk felelősek a saját döntéseinkért.
Bízzuk már az egyénre, hogy neki mi fér bele!
És ha már szóba került a statisztika.
Covid helyzet világszerte:
Elhunyt: 2.6 millió fő
Gyógyult: 65.4 millió fő
A Föld lakossága 7 milliárd 912 millió fő.
Ezek márciusi számok.
Ergo, akik nem gyógyultak és nem halottak, azok vagy nem is fertőződtek meg az elmúlt 2 év során, vagy átvészelték úgy, hogy nem is tudtak róla.
Ez indokolná azt, hogy nyomjuk le a torkán mindenkinek az oltást?
Aki abban hisz, hogy az oltással akarnak minket ellenőrizni, az mit szól ahhoz, hogy akkor minek az oltási igazolvány?
Nem anélkül is tudnak mindkét ellenőrizni, s egyszer beoltottak, irányítani a billgétszcsippel?
Ja és ez esetben miért kell 2 sőt 3 vagy több?
Ha pedig CSAK a gyógyszergyártók anyagi nyeresége a cél, akkor mitől féltek? Akkor elvileg lehet, hogy csak sóoldat placebót kapunk, hogy kapható legyen a sokadik is.
Hogyan fizetik meg az emberek adójából ahol pl X jövedelem adómentes? Azok nem függnek adót, tehát ők kvázi ingyen kapják.
Miért jó az egy kormánynak, és a többinek, hogy MÁR megvették az oltóanyagot, amikor a lakosság még semmit nem fizetett érte?
Miért fizettek országok az embereknek akik nem tudtak dolgozni menni a lezárások idején? Miért fizettek támogatást vállalkozónak, mint nekem a kiesett jövedelem pótlására?
Hogyan lesz abból az emberekkel kifizettetve a gyógyszer maffia haszna, ha
egy ideig nem dolgoznak, az állam támogatja őket, majd belehalnak az oltásba, tehát már nem is fognak dolgozni és fizetni.
Haszon: ha belehalnak az emberek az oltásba, akkor mihez kezd a big pharma az értékét veszett számjegyekkel a bankszámlákon?
46:
"Aki abban hisz, hogy az oltással akarnak minket ellenőrizni, az mit szól ahhoz, hogy akkor minek az oltási igazolvány?" - mi az összefüggés? Az oltási igazolvány olyan, mint egy fordított zsidó csillag. Aki nem rendelkezik vele, attol jogokat vonnak meg... jelen esetben ösztönző/kényszerítő erő az oltásra
"Nem anélkül is tudnak mindkét ellenőrizni, s egyszer beoltottak, irányítani a billgétszcsippel?" - ki mondott ilyet? Tőle kellene megkérdezned, mire gondolt...
"Ja és ez esetben miért kell 2 sőt 3 vagy több?" - ezer okot fel tudnék sorolni, de egészen biztos egy 1001. lenne az. Egyben biztos vagyok: nem azért, mert bárkinek fontos az egészségem
"Ha pedig CSAK a gyógyszergyártók anyagi nyeresége a cél, akkor mitől féltek? Akkor elvileg lehet, hogy csak sóoldat placebót kapunk, hogy kapható legyen a sokadik is." - végülis mi a gond a betörővel, neki is csak az anyagi haszonszerzés a célja. Miért csinálnék a saját testemmel és pénzemmel valamit, amit én nem akarok?
"Hogyan fizetik meg az emberek adójából ahol pl X jövedelem adómentes? Azok nem függnek adót, tehát ők kvázi ingyen kapják." - akik nem fizetnek adót, azok mások pénzéből kapják. Én fizetek adót, tehát nekem biztosan ninc singyen. (Amúgy ÁFÁ-t mindenki fizet, az is adó, jó reggelt)
"Miért jó az egy kormánynak, és a többinek, hogy MÁR megvették az oltóanyagot, amikor a lakosság még semmit nem fizetett érte?" - más pénzéből mindig jó gazdálkodni, főleg ha melélette politikai és pénzügyi tőkeszerzésre használhatom. Mondjál már egy NER érintettet, akit negatívan érintett a válság
"Miért fizettek országok az embereknek akik nem tudtak dolgozni menni a lezárások idején? Miért fizettek támogatást vállalkozónak, mint nekem a kiesett jövedelem pótlására?" - morál/jóléti társadalom felfogás/nem akarnak lázadást/bűnözést/lámpa vason lógni... van több alternatíva, válasszál kedved szerint
"Hogyan lesz abból az emberekkel kifizettetve a gyógyszer maffia haszna, ha egy ideig nem dolgoznak, az állam támogatja őket, majd belehalnak az oltásba, tehát már nem is fognak dolgozni és fizetni." - most honnan van a pénz? Amúgy a pénzt sem megenni, sem meginni nem lehet, papirfecni. Túl sok az ember.
"Haszon: ha belehalnak az emberek az oltásba, akkor mihez kezd a big pharma az értékét veszett számjegyekkel a bankszámlákon?" - lesz élhető bolygó pl. Lesz mit enni, inni... kisebb lesz az ökológiai lábnyom. Ez pénzben nem mérhető
Ne várd, hogy ezt megértsék.
Aki attól fél, hogy túl gyorsan lett kifejlesztett vakcina:
A sertés influenza ellen 3-4 hónap alatt fejlesztettek ki vakcinát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!