Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehetett a kezemen?

Mi lehetett a kezemen?

Figyelt kérdés
Arra lettem figyelmes hogy egy pontos picit fáj a kezem ha hozzá érek.Megnéztem és egy nagyon picike kis pukli volt egy szürke alig észrevehető pöttyel.Megpróbaltám kinyomni,de nem sikerült így később rásegítettem tűvel és azzal kijött így elkönyveltem hogy pattanás volt.Ez után még mindig ott volt a dudor de sehogy nem bírtam eltüntetni.Egyik nap elhatároztam hogy valahogy eltűntetem.Elkezdtem tűvel piszkálni és arra lettem figyelmes hogy olyan volt mintha a bőröm alatt lenne egy lyuk.Elkezdtem nyomkodni és láttam hogy valami fehér jön ki belőle.Erősebben nyomtam és kijött belőle egy pici fehér kemény dolog.Kicsit úgy nézett ki mintha egy nagyon nagyon mini kavics lett volna.Pár nap múlva begyógyult és eltűnt a pukli.Szerintetek mi lehetett?

2021. dec. 12. 20:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Ciszta, faggyúciszta, atheroma, vagy betokosodott szőrtüszőgyulladás, vagy valami más.
2021. dec. 13. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!