Ha hordom a maszkot és be is oltatom magam de nem hiszem, hogy létezik a vírus?
Figyelt kérdés
Ha hordom a maszkot es be is oltatom magam tehat megfelelek minden politikai nyomasnak de az egyetlen amit nem adok oda a velemenyem akkor mi van?
Ha barmit ram kenyszerithetnek megzsarolhatnak fenyegethetnek de en akkor is valtig azt allitom, hogy a virus marpedig nem letezik. Akkor mi van?
Akkor mit tudnak kezdeni egy olyan emberrel aki a nagyhatalom arcaba nevet es buszken kialtja, hogy ez az egesz virus csak kitalacio.
2021. dec. 11. 20:53
11/17 anonim válasza:
Szerintem Te nem létezel és ezt csak egy bot írta nem egy valós személy.
12/17 anonim válasza:
Nem veszed észre. hogy már engedtél is a "politikai nyomásnak"? :D Be vagy oltva... akkor miről beszélsz? Komolyan nem értelek. Engem még nem tudtak semmivel rávenni az oltásra. Téged már sikerült :)
13/17 anonim válasza:
Kérdezd meg a Kóbor Jánost vagy a Csollány Szilvesztert hogy szerintük van-e vírus.
14/17 anonim válasza:
Kóbor János nem volt antivaxeres, sem vírustagadó.
Egyszerűen csak nem oltatta be magát, de senkit nem akart meggyőzni arról hogy ne oltasson, vagy hogy a vírus nem létezik.
15/17 anonim válasza:
Kóbor János, Csollány Szilveszters elmebeteget már nagyon unom. Covid rád is veszélyes, ne hívd ki magad ellen a sorsot!
16/17 anonim válasza:
11. Ezen az intelligens bot kérdésesen már én is elgondolkodtam. Lehet hogy ezért vannak napi szinten ugyanazok a kérdések? Egy ártatlan tűnő kérdés és jönnek a propaganda sablon válaszok egy kaptafára íródva. Vagy ennyi agyilag zombie van itt a gyakorin?
17/17 A kérdező kommentje:
Tenyleg mindig ugyan azok a valaszok jonnek :)
2021. dec. 11. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!