Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vérplazmát lehet több plazmapo...

Vérplazmát lehet több plazmaponton is adni?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ennek mi a menete? A Debrecenibe jártam eddig, de gondolkodok rajta, hogy kipróbálom a Nyíregyházit is. Ezt említeni kell a Debreceni és a Nyíregyházi ponton is? Illetve a Nyíregyházi plazmapont hirdetésében írják, hogy náluk az első két plazmaadáson kiemelt juttatás jár. Nos ez vajon arra vonatkozik, hogy ha az ember élete első két plazmaadását teszi meg náluk, vagy arra is vonatkozik, hogy az első két alkalomért náluk mindenképpen jár ez a emelt juttatás, attól függően, hogy már máshol adtam plazmát?

2021. dec. 8. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Tudjanak egymásról és ugyanúgy be kell tartani az időt
2021. dec. 8. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:
plazma adás
2021. dec. 8. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Pont ugyan ezt kezdtem el ma. Nem látnak rá egymásra, még akár az egy cégbe tartozók sem (Plazma Center például). Viszont a fehérjekontrollok alkalmával kiderülhet, ha sokat adsz. Én most kimaxolom a bónuszokat, aztán utána már csak az egyikbe megyek, sajnos tényleg nagyon nem jó, ha túl gyakran adsz. Amúgy az akció azt hiszem az új donorokra vonatkozik, mármint aki náluk új.
2021. dec. 9. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!