Oltatlanok! Mit csináltok, ha bevezetik a kötelező oltást? Én semmiféleképpen nem vagyok hajlandó kísérleti vakcinák beadásához hozzájárulni.
Az az igazság, hogy nem igazán durva a hatasa a covidnak, 100-ból csak 10 eset necces, és annak is csak a kis resze vegződik intenzíven, ezert letezhet maga a jelenseg, hogy oltaspárti meg oltasellenes.
Ha mondjuk 90%-os halálozasi ratája lenne teljesen más lenne a szitu.
Aki oltasellenes, szíve joga. Hágára lehet menni, vagy embercsempészettel barmely 3. világbeli orszagba. Sajnos nem csak jogok (pl lelegeztetőgephez, ha a megrögzött oltasellenes páciens aki azt mondja nem vagyok kíserleti patkany megis rászorul... 1%), hanem kötelessegek is vannak.
Szerintem Etiópiaban pl nem kötelező az oltás, de Eritrea miatt a katonai szolgalat tutira....
Szoval annyira szabad az elet mint meg sose. Az öregedő feleseget is le lehet cserélni nem? Hol a gond?
Megyek külföldre nyaralni , ahol nem kötelező :)
-
Ahol egy ajtó bezárul, ott egy másik kinyílik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!