15 év után le akar szokni a párom a marihuánáról, hogyan tegye? Terápia, egyéb módszerek?
Hol laktok? Magyarországon? Ha igen,szerintem minden városban, de legalább a megyeszékhelyeken kell legyen a kórháznak elvonója. Bementek, ha az akarat, a szándék megvan, akkor a legfontosabb már adott.
Nem tudom, ilyesmiről a lejövetel működik-e járóbeteg ellátásban, vagy csak befekvéssel, benti élettel, mondjuk persze fontos dolog a felismerés, a beismerés és a szándék, de én ebben a hónapban csak az adagot próbálnám meg tovább csökkenteni (10 az rengeteg, ha 2-3-ra le tudta nyomni, akkor mennie kellene tovább, lejjebb is), és újévi fogadalomként vágnék bele.
Amúgy meg kellene egy addiktológus!
Hát én közel 2 évtizede szívok. Viszont a tutit nem tudom megmondani, mert nem sikerült leállnom. Nálam ez olyan inkább hogy kihagyásaim vannak. Van hogy hónapokig semmi (főleg ha nincs pénzem) de amint előáll a helyzet nem tudok rá nemet mondani, és visszacsúszok. Igaz nekem nincs párom, vagy különösebb célom az életben - ezért velem ez lehet az egyik baj.
Azt tudom tanácsolni hogy menjen el egy közeli drogambulanciára. Ott felmérik az állapotát. Van akinek ennyi idő után csak a bentlakásos rehab segít. Viszont van akinek elég eljárnia terápiás csoportokba pl na (narcotics anonymous). Viszont ennyi alapján nem lehet tudni hogy neki mi válna be. Ezért kéne ezt pl egy drogambulancián, vagy addiktológián egy szakembernek megállapítania.
De hogy jön ide az alkohol?
Másrészt az alkohol mértéktelen fogyasztásáról beszélsz, ami nem összekeverendő a mértékletes fogyasztással. Ilyen erővel az orrspray is függőséget okoz, tiltsuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!