Kínai vakcina?aki ilyennel oltatott?
Figyelt kérdés
Aki ilyennel oltatott az tapasztalt mellékhatásokat?Ha igen miket?Oltás után mennyivel?2021. nov. 30. 18:41
1/5 anonim válasza:
Nem igazán. Karfájdalom, fejfájás, émelygés pár órával az oltás után és csak rövid ideig tartott. Ezen kívül semmi komoly.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én mind a három oltásnak Sinopharmot kértem. Egyedül a karom fájt ott, ahol beoltottak, körülbelül 1-2 napig, majd elmúlt. Nekem semmiféle egyéb problémám nem volt.
Egyébként érdekes kutatás a vakcináról: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Én talán ma kicsit levertebb vagyok, meg rosszabb a szokottnál a gyomrom.De semmi bajom, meg lázam se semmi ilyesmi nem volt.Őszintén szólva ez a leghagyományosabb oltás, azért ezt vettem fel, minden rossz híre ellenére.Elvileg 18-59 év közöttieken tesztelték és ott jó eredményeket adott, én meg beletartozom ebbe a korcsoportba, tehát elvileg kell hogy működjön.
2021. dec. 1. 08:38
4/5 anonim válasza:
2 es hogy engedték harmadiknak is azt? Elvileg tilos nem engedik.
5/5 anonim válasza:
Semmi és oltási reakció sem volt. Antitestek sem (28 vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!