Beteg vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Na most az van.. hogy " tisztaságmániás" vagyok.. azthiszem
napi 5x fürdök... ha elmegyek suliba, amiután hazajöttem a suliból,utána elmegyek,amikor hazajövök rádobok egy órás zuhanyozást, vacsi után is megfürdök, és lefekvés előtt is... nyáron 8x is megfürdök,bár sose izzadok...
ha valamim piszkos lesz rám jön a síró görcs,és undorítónak érzem magam...
a környezetem is..néha kupis,de ha valamim piszkos lesz egy kis részen is...4x megmosom egymás után,és párszormég ki is öblítözőm.. nagyon sok dolog van még..de szerintetek ez így súlyos?:/ mit tehetnék?
köszi előre is!
8-éveskorom óta járok rendszeresen orvoshoz.
nekem kötelező.. ez miatt is,meg más miatt is.
de nem tud vele mit csinálni... akkor is megmosom a kezemn legalább 100x ha itthon vagyok ha beszél velem.:/
7hónapja van boldog párkapcsolatom,és 16-éves vagyok.
8-éves korom óta járok orvoshoz. jó fej csak... színezőt ad meg ilyenek...-.-
barátom...hát igen. van amikor elküldöm fürdeni,mert egy nap csak 2x fürdik,kicsit néha idegesíti...meg ha nem tesz magára nagyon sok dezodort..hát az is idegesít,és például sokszor én mosok neki ruhákat ha nála alszom,és mondjuk..idegesíti h állandóan takarítok,de annyira nem hogy kidobjon emiatt. szereti hogy állandóan illatos vagyok és imádja az illatom :D
miért lennék felnőtt?:O mert néha kimosom a barátom pólóit?
sztem ez nem felnőttség ... és 16-évesen nem vagyok gyerek.
tudod "tini" :D kettőközt.
köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!