Ha szimpla vértesztet csináltatunk, akkor az eredményt az orvos kielemzi nekünk? Vagy csak megkapjuk a leletet es magunktól kell kibogarászni?
Nehez lenne leirni egy normalis valaszt?
15 eves lany vagyok, soha sem vettek meg vert tolem (vagy max nagyon gyerekkent), nyilvan nem poenbol kerdezem!
De koszi a hasznos valaszt!
Abbol az egy percbol, ami alatt leirtad a “semmit” siman valaszolhattal volna.
Attól függ, hogy miért mentél vértesztre. Nekem volt, hogy mondjuk a nőgyógyász küldött, utána nyilván ránézett, hogy mit jelent.
Volt olyan is, hogy magamtól mentem, akkor a háziorvoshoz tudsz bekopogtatni, hogy pontosan mit jelent, de nem biztos, hogy ért hozzá.
#5 A háziorvos sem ért mindenhez, van szakterülete. Pl. Nem fogja tudni neked megmondani biztosra egy begyógyász végzettségű háziorvos, hogy a nőgyógyászati leleteid rendben vannak-e és jól folynak-e a kezelések, csak akkor, ha nagyon nincs rendben valami. Ettől még a nőgyógyász kérhet ilyen vizsgálatot.
Illetve rengeteg ilyen betegség van. Ha nagyon eltér az érték azt a háziorvos is ki fogja szúrni, de biztos nem fogja tudni, hogy a legújabb gasztroenterológiai kutatások szerint egyes - határértéken belül megemelkedett értékek mondjuk - mire utalnak.
Hajhullas miatt elmentem egy “hajorvoshoz”, es nem talalt semmit, o kuldott el vervetelre (maganhely).
Akkor arra szamitok, hogy majd en elemzem ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!