Covid fertőzéa után 2 héttel van aki sportolt már? Sajnos én igen most, félek, hogy baj?
Nov. 11.-én lettem jól. Most 25.-e van.
Rollerrel járok mindennap egyébként suliba. 2 hétig voltam karanténban, addig sehova se mentem. Most volt 4 napot suliban. Aztán ma mentem tornára, mert szerettem volna kicsit mozogni. Könnyű feladatok voltak nem annyira ment fel sztem a pulzusom. Viszont rollerrel mentem elég gyorsan és éreztem, hogy mire megérkeztem nagyon vert a szívem, de olyan furán, olyan öblösen, kicsit megijesztett.
Holnap bejelentkezek szív uh-ra, de csak 1 hónap múlva kapok időpontot.
Most olvastam, hogy 4 hetet ki kellett volna hagyni a sporttal!:( de nem is agyaltam én ezen. Annyira bánom, remélem nem lesz gond.:(
A betegség 5 napig rossz volt. Hőemelkedésem volt 37 meg 37,5 max 37,8 volt. Meg mellkas nyomás. Izuleti fajdalom. Kohoges nem volt egyaltalan.
Tudnátok valamit írni erre nekem, mert most 1 hónapig bánni fogom a rollerezést, meg a tornát...
Rendben köszi, csak rollerrel járok, mert bejárós vagyok és kegyetlen messze van az egyetem.
Mindenesetre beiratkozom majd szívuh-ra. De előre látom, hogy januárba fogok tudni majd csak menni!!! Aztán addig nem tudom elkerülni a mozgást. Pl. Tesiről se kapnék felmentést, meg szeretek mozogni. Meg olyan szakra is járok, ahol kötelező tárgyból 2 is tesis.
Attól még szólhatsz a tanárnak, hogy nem bírod, mert most voltál beteg.
És beszéld meg az oltást az orvosoddal!
Tudom, van oltásom egyébként. Oltás ellenére lettem ilyen beteg sajnos.
Júniusban terveztem újra oltatni, mert szerintem inkább kivárom a 6 hónapot, de az is lehet majd szeptemberben, mert nyáron nem lesz vírus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!