Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Biológiához értők! Mit gondolt...

Biológiához értők! Mit gondoltok erről a videóról?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 25. 20:16
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, és nem konteós vagyok, csak oltás előtt vagyok, és kicsit félek.
2021. nov. 25. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
azt, hogy oltári nagy b.romság
2021. nov. 25. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt, hogy csaj elmebeteg, aki ezt megosztotta.

És még ronda is.

De áruld már el, barátom, mi a f-sztól félsz?

2021. nov. 25. 22:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát ilyen rémhírek vannak. Itt az oldalon is mondanak dolgokat.
2021. nov. 25. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy mondanak, mivel nem értenek a témához és félnek az oltástól, ezért a saját igazukat akarják erőszakosan másra erőltetni
2021. nov. 25. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

De milyen dolgokat?

Elmondom neked, a harmadik oltásomat kaptam meg nemrég, az elsőt még márciusban, és semmi bajom.

És amúgy jó, ha tudsz róla, hogy legalább 6-7 különböző oltást kaptál te is gyerekkorodban, vegyesen vektoros és inaktivált kórokozós technológiát is.

És még itt vagy, élsz, feltételezem, semmi bajod nincs.

Szóval ne fossál, meg pláne ne higyjél az ilyen mindenféle hazudozó figyelemhajhász kuruzslóknak.

2021. nov. 25. 22:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor lehet a héten elmegyek oltásra.
2021. nov. 25. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Helyes.

Az lehet, hogy lesz néhány mellékhatás, fájni fog az oltás helye, fájni fog kicsit a fejed, levertséget érzel, hőemelkedésed lesz, ilyesmik.

De ezek max. 1-1,5 napig tartanak, és nem rosszabbak egy szimpla megfázás tüneteinél.

Extrém ritka esetben előfordul heveny allergiás reakció, de azt meg ott a helyszínen ellátják.

Én is be voltam sz-rva, annyi hülyeséget összeolvastam, de semmi bajom se lett az oltástól.

2021. nov. 25. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem vallam fajt egy napig a Pfizer utan, mintha beleboxoltak volna egyet, de ez is csak akkor, ha felemeltem a karom, vagy rafekudtem. Kettot kaptam eddig, a harmadik elvileg januarban lesz esedekes.
2021. nov. 26. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!