Mit írt fel az orvos amikor covidosak voltatok? nektek is ennyivel letudta?
Figyelt kérdés
Ma felhívtam az orvost hogy rosszul vagyok fàj a fejem, szédülök, hànyingerem van, ver a víz,hőemelkedésem van és igazáól annyit mondott hogy valószínű covid. Szedjek lázcsillapítót és feküdjek.2021. nov. 25. 17:12
2/12 anonim válasza:
Mi antibiotikumot kaptunk, a Favipiravirt úgy kellett kikönyörögni.
3/12 anonim válasza:
Valószínű covid? Kb. annyira valószínű, hogy covid, mint bármi más betegség. Teszteltesd le magad, bármilyen vírus fertőzés is nincs rá gyógyszer, covid esetén esetleg favipiravir.
4/12 anonim válasza:
Jellemző (mostani) orvosi hozzállás.Még mielőtt ez az egész el nem kezdődött,még rendesen kivizsgált az orvos,de ma már meg csak egyből rámondják hogy covid,és azzal el is van intézve.
5/12 anonim válasza:
Most ez bevett szokás lett hogy bármi bajod nem kezelnek, túlzás nélkül ha levágod a kezed is tojnak rád,inkább elmennek kávézni, vagy sütikézni valamelyik üres kórterembe.
6/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy bevett szokás csak most szenvedjek az algopyrinnel és még kitudja lehet rosszabb is lesz.
2021. nov. 25. 17:50
8/12 A kérdező kommentje:
És akkor üljek itthon ezekkel a tünetekkel és szenvedjek hetekig?
2021. nov. 25. 18:09
9/12 anonim válasza:
Lényegében igen,nem érdekli őket ha bele is pusztulsz, ha meg lélegeztetőre kerülsz(nem csak koviddal lehet) az csak nekik jó, legalább nő a szám, nem tudsz mit tenni, ha nem vagy karanténban, akkor mondjuk nem kell otthon ülni :D
10/12 anonim válasza:
Örülj, hogy felvette a telefont. Amikor én már alvadt vért köptem, a háziorvos fel se vette a telefont, a körzeti ügyelet a mentőket javasolta, a magánkórház szintén elküldött azzal, hogy vészhelyzetben nem fogadnak. A korábbi háziorvosom mentett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!