Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Orvos hoz kéne mennem vagy...

Orvos hoz kéne mennem vagy csökkenteni a koffeint ?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy egy nap kb 3 tejes kávét szoktam inni mellé 4 vagy 5 kavarós kávét meg 3 hellt. Ez nem minden napos csak hêtköznap mivel rengeteget vagyok ébrem de az a propléma hogy a szívem mindig fáj, már akkor is ha nem iszok semmit 3 napja nem ittam csak reggel meg ha este tanultam főt kávét és nagyon szokott fájni a szívem ezzel mit tegyek. Meg mondom az őszintét félek az orvostól
2021. nov. 24. 08:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel az orvosod ÉS azonnal hagyd abba a koffeines kávé fogyasztását!
2021. nov. 24. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez rengeteg, és a hell is töménytelen.

Arról is le kéne állni, ez az egész nem normális így. Kikészíted a szervezetedet.

2021. nov. 24. 08:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem első lépésként csökkentsd a koffeint. Ekkora mennyiségben simán okozhat tüneteket. Mellette viszont a biztonság kedvéért érdemes elmenni dokihoz is, ekg-t sok háziorvos is tud csinálni. Illetve pár napig mérd a vérnyomásodat is.

De a kávét mindenképpen lejjebb kell vinni. Ez kb 10 kávé naponta. Rengeteg.

2021. nov. 24. 08:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Fú bakker ez kegyetlen sok.

Hetente 1-el csökkentsd az adagot, napi 2 italnál (akár kávé akár hell) többet ne igyál.

2021. nov. 24. 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne az orvostól félj, hanem attól, hogy kinyúvadsz! Menj el hozzá nyugodtan, koffein nuku, mérj vérnyomást.
2021. nov. 24. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Hagyd abba ezt a rengeteg koffeint. Igyál napi egy két kávét. Nem fog fájni a szíved. Ne csodálkozz, ha fáj, ennyi koffeintől jó hogy infarktust nem kaptál.
2021. nov. 24. 08:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácdokat meg próbálom caökkenteni meg majd orvoshoz is el nézek
2021. nov. 24. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam kétnaponta meghívott egy Watt energia italt. Egy napon hirtelen rosszul lett, össze vissza dobogott a szíve, nem volt ritmusban, gyors is volt, fájt a szíve is. Az orvos azonnal eltiltotta az energia italtól. Egy kávét ihat. Már jól van szerencsére. Én hiába könyörögtem hogy ne igyon ennyi koffeint.
2021. nov. 24. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!