Éjjelente többször felkelek és mindig kimegyek pisilni. Hogy lehetne ezt csökkenteni?
De miert kell kibirnod napkozben? Persze, hogy ejjel pisilsz, ha napkozben nem engeded ki :)
Otlet: probalj tobbet inni es kis adagokban. Ha nem kell napkozben pisilni elegge, biztos, hogy nem iszol eleget.
Figyeld a pisi szinet is, az a jo, ha viztiszta. Kiveve reggel. Ha napkozben nem az, keveset iszol.
Es a B) verzio: nezesd meg a vercukrodat eletkosrtol fuggetlenul.
Ugy ertem hogy ha kell elmegyek, de sokszor van hogy pl benn vagyok a varosban, es “kibirom” egesz nap, tehat nem kellett annyira hogy elmenjek wcre. Furcsallom, ha elmennek akkor nem jonne semmi ki, szoval nincs az hogy “visszatartom”, hisz annak nem sok ertelme lenne.
Egyebkent 18 eves lany vagyok, kb 175 centi es 55kg. Keveset iszom egyebkent, egy nap aligha meg van az 1-1,5 liter. Ami ertem hogy problema, de akkor ejjel miert kelek arra hogy annyira kell hogy majd szetpukkadok? :D
Ejszaka a kivalasztoszervek ezerrel mukodnek, tehat a majad, vesed is. Valoszinuleg nem tul boldog egyik sem, mert keveset iszol. Ezert kelsz fel. A napi folyadekot abszolut konnyu meginni 3-4 kortyonkent,legyszives a 3 liter minimum legyen meg, ha aktiv vagy akkor tobb is.
Mindenfele kronikus betegsegeket magadra rantasz, ha nem iszol eleget.
Vigyazz magadra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!