Egy 173cm magas 21 éves nőnek milyen testsúly a megfelelő?
attól függ mennyire vastag a csontozata, milyen zsír-izom arányokkal számolhatunk, milyen a genetikája stb
55 szerintem tényleg elég csontos, inkább 60-80 lehet egészségesebb, persze megfelelő arányokkal!
#12:
okés, akkor nézd meg Arnold bácsi régi képeit, milyen kigyúrt volt
szóval azt mondod olyan test tömeggel biztos dagadt valaki ugye?
nekem volt 170 körüli barátnőm 70kg-al és bomba csaj volt, méghozzá kis mell, nagyobb popsival, régen sportolt aktívan, elég formás volt, okés volt rajta egy kis plusz, de NAGYON messze volt az általad "tehén"-nek nevezett kategóriától
bár gondolom te inkább olyan vagy akinek a 120-140 IQ sok, jobb ha csak 100 van vagy alatta, hisz nem jó ha valami sok :)
170/65 kg vagyok. Rajtam sincs egy deka felesleg sem. Egész pontosan annyi a derékbőségem (68), mint amennyi akkor volt, mikor sport nélkül voltam 55 kiló, azzal a különbséggel, hogy a fenekem sokkal kerekebb és ezért sokkal inkább homokóra alkatom van..
Egyszerűbb mondjuk azt írni, hogy legyen 25% testzsír alatt az illető, szerintem 20 és 25 között néz ki a legszebbeb egy nő.
73x0,9=66 kg.
De nem mindegy, hogy mennyi izom van rajtad. Ha csak ülsz egész nap, akkor 50 kilósan is nagy és löttyedt feneked lesz, viszont melled nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!