Egy 173cm magas 21 éves nőnek milyen testsúly a megfelelő?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 09:03
3/19 anonim válasza:
Attól függ. Ha egész nap döglik, akkor olyan 55-60. Ha sportol rendszeresen és normális ételeket eszik, akkor 70 is jöhet, csodálatos arányos alakja lesz azzal is.
5/19 A kérdező kommentje:
Voltam már 50kg és el akartak vinni a kórházba pszichiátriára, mert azt hitték anorexiás vagyok, de köszönöm a választ!
2021. nov. 24. 09:31
6/19 anonim válasza:
Kb 60 és 70 kg között amivel csinosnak érzi magát, normálisan táplálkozik, mozog, jó a közérzete, kiegyensúlyozott.
Nincs erre szabály, mert hiába modell alkat ha folyton szorong, megvon magától finomságokat, lelkibeteg a kinézete miatt stb.
7/19 anonim válasza:
Az 50 kiló körüli testsúly az baromi kevés ehhez a magassághoz. 60 felett az ideális és a 70 sem sok, ha sportolsz és nem háj.
8/19 anonim válasza:
7.-re.
Barátnőm 183. A 70 neki jól áll, cic és popi ügyileg, de egy 170-es csajnak már sok. Főleg 21 évesen.
9/19 anonim válasza:
Cici és popi... pedosabban nem tudsz fogalmazni?
10/19 anonim válasza:
8!
Én 172 cm vagyok és 67 kg. Egy deka felesleg nincs rajtam. Van s.ggem, van mellem és még a csípőcsontom is kilátszik, olyan szinten nincs rajtam háj. Járok sportolni, heti 3x futok.
Ha lefogynék 50 kilóra, akkor már nem élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!