Mit tudnék mondani arra, amikor az oltásellenes barátaim azzal érvelnek, hogy Xy az oltás ellenére is megfertőződött?
Figyelt kérdés
Hiába magyarázom, hogy az oltás nem véd meg a vírustól, csak csökkenti az esélyét, hogy súlyosan megbetegedsz. Ennyire nehéz ezt megérteni?2021. nov. 24. 07:52
1/6 anonim válasza:
De miért mennél bele egyáltalán ilyen beszélgetésekbe?
Az ő dolguk, tegyék, amit szeretnének.
Ha bízol az oltásban, akkor adasd be. Senkire nem tartozik, csak rá.
Aki meg nem akarja, azt hagyd békén. Csak rájuk tartozik.
2/6 anonim válasza:
Semmit. Az oltasellenes barataiddal ne beszelgess az oltasokrol. En sem beszelgetek politikarol a fideszes barataimmal.
3/6 anonim válasza:
Én meg olyat ismertem, aki hőbörgött az oltás ellen, mert minek az neki, ő egészséges…már eltemették
4/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, igyekszem nem bevonódni az ilyen beszélgetésbe, de amikor ülünk egy társaságban és 5-en nyomják azt, hogy lapos a föld, nehéz csendben maradni. Nem akarok senkit semmiről meggyőzni, azt sem tudom, hogy az oltás hatásos-e, de az azért csak cáfolhatatlan tény, hogy az oltás nem a fertőzéstől véd meg, nem? Hogyan védene? Celofánt húz az arcodra? Nekem csak ezzel van a bajom, hogy azon csodálkoznak, hogy Gipsz Jakab az oltás ellenére megfertőződött, ez botrány.
2021. nov. 24. 08:56
5/6 anonim válasza:
“ de amikor ülünk egy társaságban és 5-en nyomják azt, hogy lapos a föld, nehéz csendben maradni.”
Ezen nagyon egyszerűen lehet segíteni: normális társaságot kell választani
6/6 anonim válasza:
Bocs, de akkor gondolkodj el azon, hogy mindenképp debilekkel kell-e magad körbevenni.
Oké, egy-két hülye minden trásaságban akad, de azért ha mindenki konteós rajtad kívül, az félelmetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!