Az oltásellenesek tényleg hisznek abban, hogy a beoltott emberek tüskefehérjéket szórnak rájuk és már egy lábtörést is erre fognak?
Beléptem pár oltásellenes csoportba, mert szerettem volna észérveket olvasni, de a legtöbb poszt arról szólt
-adjanak pénzt valami kóklernek
-igyanak meg mindenféle vegyszert, mert az jó
-oltott van a családban/közelükben, ezért már a legkisebb bajt is rájuk fogják
-fémtárgyak ragadnak rá a testükre és ezen hőzöngenek
-mindenkinek van egy eü-s ismerőse/rokona, aki mindent tud
-hihetetlenül modoros sztorik arról, hogy kinézték valahonnan mert oltatlan, de azért összekacsintott pár emberrel és a végén mindenki sírt és tapsolt
stb.
Azt azért hozzátenném, hogy az itthoni helyzetkezelés/oltási tervvel nem értek egyet, de könyörgöm ezekben a csoportokban konkrétan már ilyen babonás nénikék vitáznak szintű diskurzusok folynak.
Igen, és kitudja lehet hogy titkon éppen a munkatársad vagy akármelyik személy akivel a hétköznapokban találkozol ilyen hülyeségekben hisz. Ott volt egy influencer csaj is (nem tudom a nevét) aki azt állította hogy neki azért késett a menstruációja mert egy oltott közelébe ment.
Ahogy Einstein is mondta: „A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.”
Kuruzslókkal nem kell foglalkozni, eddig sem kellett.
EÜ ismerőse tényleg kb. mindenkinek van, és azért én is hallottam cifra dolgokat, amik nagyon nem a propagandát tükrözik.
Nos, saját tapasztalat.
Keresztanyukám szomszédja, egy 69 éves férfi. A covid megjelenése óta nem lépett ki hazulról, csak a felesége, mert ő bölcsiben dolgozik. Falun élnek. A felesége is minden szabályt betartott, a maszkot alig vette le magáról, mindent fertőtlenített..stb.
A férfi ugyan nem teljesen egészséges, cukorbeteg is. Februárban és márciusban mind a ketten megkapták ha jól emlékszem a Pfizer oltást. Május végére a férfinak mind a két veséje teljesen leállt, ezért hetekig dialízisekre kellett járnia, egyszer újra is élesztették. Júniusban egy vizsgálat kimutatta a tüske fehérjéket a veséjén.
Tehát covidos lett. Ma már jobban van, eredménye biztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!