Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltásra az időponttal érkezőkn...

Oltásra az időponttal érkezőknek is ugyanúgy sorban kell most állni az akcióhét alatt?

Figyelt kérdés
Csütörtökre van időpontom. Ma pont az a kórház előtt sétáltam el, ahol az oltás van a városukban (Pécs). Ide szervezték az időpont nélküli akciót is. Ugyanaz a bejárta van a visszaigazolásomban is megadva, ahol most iszonyat hosszú sor van.
2021. nov. 22. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a betegirányítást végző katonákat.
2021. nov. 22. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Az időpontosok megadott időre mennek, a többiek érkezési sorrendben. Nem kell beállnod a sor végére.
2021. nov. 22. 13:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem láttam kint senkit, aki irányított volna, de majd akkor előremegyek, ha megyek az időpontra.

Csak azért kérdeztem, mert ismerem az embereket, majd megy "a maga minek megy előre, ne tolakodjon, stb.". Ezért inkább előre szeretném tudni a menetet.

2021. nov. 22. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt nekik is tudniuk kell.

Megmondod, hogy azért mész előre, mert időpontra jöttél.

2021. nov. 22. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:
29%

4-es

Mire egy borízű hang majd visszaszól: "azt mindenki mondhassa"

Mondd inkább arra, hogy álljon a sor végére, hogy a sornak 2 vége van.

A katonákat meg úgy lehet megtalálni, hogy amikor már nagy a zajongás, időnként a levegőbe eresztenek egy sorozatot, a hang irányába menj.

2021. nov. 22. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:

"Mondd inkább arra, hogy álljon a sor végére, hogy a sornak 2 vége van."

Ez nagyon jó :DDD Majd kipróbálom, ha lesz ilyen :D

2021. nov. 23. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!